Jääkiekko

Carolina vai Boston jatkoon? Game 7 lauantai-iltana!

13.5.2022. NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella nähdään useita erittäin tasaisia ottelusarjoja. Lauantaina yksi tällainen ratkaistaan parhaaseen katseluaikaan, kun Carolina ja Boston iskevät yhteen maagisessa game sevenissä. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Bostonille tuo yli 16O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Bostonin voitolle kertoimella 2.74*
  4. Jos Boston voittaa, sinä voitat 164,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Carolina – Boston

Carolinan ja Bostonin välinen ottelusarja on ollut monella tapaa hyvin erikoinen. Ensinnäkin ottelusarjan jokainen ottelu on päättynyt kotivoittoon. Tämän lisäksi ottelusarja on ollut voittojen suhteen tasainen, mutta itse otteluista puolestaan jokainen on päättynyt vähintään kahden maalin erotuksella. Carolina on voittanut omat kotiottelunsa maalierolla 15-4 ja Boston omansa maalierolla 14-6. Nämä seikat puoltavat kovasti seitsemännessä kohtaamisessa Carolinaa, joka pääsee ratkaisevassa kohtaamisessa kotikaukaloon. Toisaalta kokemus kovista peleistä on ehdottomasti Bostonin puolella.

Ottelusarjan paras pistemies on ollut pistepörssin toisena majaileva Boston-hyökkääjä Brad Marchand tehopistein 4+7. Carolinan tehokkain pelaaja on puolestaan ollut ylivoimaspesialisti ja puolustaja Anthony DeAngelo tehopistein 1+7. Lukuisista suomalaispelaajista tehokkain on ollut Sebastian Aho tehopistein 2+3. Lisäksi Teuvo Teräväisellä on tehopisteet 1+4 ja Erik Haulalla 1+2. Carolinan Jesperi Kotkaniemi on pudotuspeleissä vielä ilman tehopisteitä.

Suomalaisista suuri vastuu on myös Carolinan maalivahdilla Antti Raannalla. Hänen kuntoutumisensa on ollut joukkueelle iso voitto, sillä suomalaismaalivahti on pelannut aivan loistavasti ottelusta toiseen. Raannan torjuntaprosentti on pudotuspeleissä komea 92,6 %. Boston aloitti ottelusarjan Linus Ullmarkilla, mutta kolmannesta ottelusta lähtien torjuntavastuun on kantanut Jeremy Swayman. Swayman on torjunut neljä ottelua vakuuttavasti torjuntaprosentilla 91,3 %. 

Lauantaina näiden joukkueiden kesken on siis tiedossa maaginen game seven. Carolinalla on otteluun vahva kotietu, jonka lisäksi joukkue ei ole seurahistoriansa aikana hävinnyt ikinä seiskapeliä. Carolinalla on näistä otteluista tilastoissa viisi voittoa, joista edellinen tuli Washingtonia vastaan keväällä 2019. Boston on puolestaan pelannut seurahistoriansa aikana peräti 28 seiskapeliä, mikä on kaikista NHL-organisaatioista eniten. Viimeksi Boston on pelannut seiskapelin vieraissa keväällä 2011. Silloin Stanley Cup-finaaleissa Boston oli Vancouveria parempi maalein 4-0.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja