Jalkapallo

HJK matkaa torstaina AS Roman vieraaksi

14.9.2022. HJK:n taival Eurooppa-liigassa jatkuu torstaina AS Romaa vastaan. Suomalaisjoukkuetta odottaa ikuisessa kaupungissa Jose Mourinho ja loppuunmyyty Stadio Olimpico. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Eurooppa-liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Ennakko: AS Roma – HJK

AS Roma ja HJK jäivät Eurooppa-liigan ensimmäisellä kierroksella ilman pisteitä. Roma koki vieraissa yllättävän tappion bulgarialaiselle Ludogoretsille maalein 2-1, kun taas HJK kaatui kotonaan Real Betisille lukemin 0-2. HJK pelasi tappiosta huolimatta ensimmäisessä ottelussa erittäin pirteästi. Helsinkiläiset pystyivät luomaan maalipaikkoja laadukasta puolustusta vastaan ja pallo vaihtoi hienosti omistajaa.

Roomassa kuherruskuukausi paikallisen jalkapallojoukkueen kanssa alkaa olla ohi. Päävalmentaja Jose Mourinho ja kesän ykköshankinta Paulo Dybala loivat kesän aikana kaupunkiin järjettömän ison buumin. Roma aloitti kautensa kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä, mutta viimeiset kolme ottelua heillä ovat olleet todella vaikeita. Vaikeudet alkoivat 4-0-tappiolla Udineselle ja jatkuivat Eurooppa-liigassa Ludogoretsia vastaan. Roma oli vaikeuksissa myös maanantaina Empolia vastaan, mutta siitä ottelusta kotiintuomisina oli kuitenkin niukka 1-2-voitto. Roma on kuuden kierroksen jälkeen Serie A:ssa sijalla viisi.

HJK:lla on tällä hetkellä kaksi rautaa tulessa. Europelien lisäksi joukkue kamppailee kovasti Veikkausliigan voitosta KuPSia vastaan. Sunnuntaina HJK otti mestaruustaistelun kannalta ison voiton vierasottelusta Honkaa vastaan. HJK johtaa runkosarjan jälkeen kuopiolaisia kahden pisteen turvin. HJK:n yläloppusarja alkaa 18. syyskuuta SJK:ta vastaan. 

Molempien joukkueiden kokoonpano elää paljon ottelusta toiseen. Roma lähtee torstain otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina ja se tulee todennäköisesti lepuuttamaan paljon avainpelaajiaan. HJK puolestaan vaihtaa kokoonpanoaan aina Veikkausliiga-otteluiden ja europelien mukaan. Betisiä vastaan kentällä oli pelkästään onnistujia, joten kokoonpano tulee siihen otteluun verrattuna pysymään samankaltaisena.

Romalla on torstaina kasvojenpesun paikka viime aikojen rämpimisen jälkeen. HJK:n illasta tulee tiukka puolustustaistelu, mutta on toivottavaa, että suomalaisjoukkue pystyisi myös itse pitämään palloa aika-ajoin. Torstaina Stadio Olimpicolla mylvii reilut 72 000 ihmistä. Torstain ottelu tulee jäämään monella tapaa osaksi suomalaista jalkapallohistoriaa.

Broidi


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Eurooppa-liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja