Broidin spesiaalit

Poimi hulppea talletusbonus ja 2OO ilmaiskierrosta!

ExciteWin on voittajan valinta. Tämä uudenkarhea laadukas pikakasino tarjoaa sinulle päivittäisen annoksen jännitettävää. Katso ohjeet alta ja aloita pelit nyt peräti 2OO ilmaiskierroksella ja 1OO % bonuksella 5OO euroon asti!

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 2O-5OO euroa
  3. Saat talletuksesi tuplana + 2OO ilmaiskierrosta (FS)

Ilmaiskierrokset siirretään pelitilillesi 2O kpl erissä 1O päivän ajan. Suurin mahdollinen bonussumma on 5OO euroa.


Broidi.com on urheilun ja pelaamisen olohuone

Top 5: kaikkien aikojen parhaat jalkapalloilijat

20.12.2022. Lionel Messi voitti sunnuntaina uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden. Monien papereissa hän nousi viimeistään nyt kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi. Tässä Broidin listauksessa laitetaan järjestykseen historian viisi parasta futaria.

1. Lionel Messi

Lionel Messi pelasi jalkapallon läpi sunnuntaina tulleen MM-kullan myötä. 35-vuotias argentiinalainen on voittanut kaiken, mitä lajin parissa pystyy voittamaan. Palkintokaapista löytyy muun muassa MM-kulta, Copa American voitto, seitsemän Ballon d´Oria, neljä Mestarien liigan voittoa ja kymmenen La Ligan mestaruutta. Messi on pelannut urallaan 1003 ottelua ja tehnyt näihin 793 maalia ja 350 maalisyöttöä. 

Messi on lyönyt ennätyksiä toisensa perään ja hämmästyttänyt kansaa kohta 20 vuoden ajan. Messi ei ainoastaan ole kaikkien aikojen lahjakkain jalkapalloilija, vaan hän on kyennyt mukautumaan jalkapallon jatkuvaan evoluutioon. Messi valittiin 35 vuoden iässä MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi ja tällä kaudella hän on iskenyt 29 otteluun 24 maalia ja 18 maalisyöttöä. Kaikkien aikojen kovin sai sunnuntaina kruunun mahtavalle uralleen.

2. Diego Maradona

Maailma koki suuren surun 25. marraskuuta vuonna 2020, kun yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista poistui keskuudestamme kohti kauniimpia pelikenttiä. Diego Maradona oli yksi kaikkien aikojen lahjakkaimmista jalkapalloilijoista, jonka uraa varjosti vahvasti kentän ulkopuoliset asiat. Maradona muistetaan ennen kaikkea vuoden 1986 MM-kisoista, joissa kapteeni johdatti Argentiinan MM-kultaan. Maradona oli kisoissa ilmiömäinen iskien viisi maalia ja antaen viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Maradona oli Messin tapaan pienikokoinen, mutta äärimmäisen taitava jalkapalloilija. Maradona teki jalkapallosta taidetta. Pele teki urallaan enemmän maaleja ja Cristiano Ronaldo voitti enemmän pokaaleja, mutta kumpikaan heistä ei kyennyt samoihin asioihin pallon kanssa kuin Maradona. Maradona teki omalla pelaamisellaan Napolista ja Argentiinasta voittavan joukkueen.

3. Pele

Pele on kaikkien aikojen menestynein pelaaja jalkapallon MM-kisoissa. Brasilialainen voitti ensimmäisen MM-kultansa vain 17-vuoden iässä vuonna 1958. Kyseisissä kisoissa hän iski yhteensä kuusi maalia, joihin kuuluivat välierän ja finaalin viisi osumaa. Pele on lajin ainoa kolminkertainen maailmanmestari (1958, 1962 ja 1970). 

Pele teki 22 vuotta kestäneen uransa aikana ennätykselliset 1279 maalia 1363 otteluun. Pele voitti urallaan 32 joukkuemestaruutta ja hän voitti pelaamissaan sarjoissa maalikuninkuuden 11 kertaa. Pele on jalkapallohistorian vakuuttavin maalintekijä. Brasilialainen taituri oli oman aikakautensa jumala ja vapahtaja.

4. Cristiano Ronaldo

37-vuotiaan Cristiano Ronaldon ura on ajautunut viime aikoina väärille raiteille. Ronaldo on aiheuttanut osan kritiikistä ihan itse omalla tekemisellään, mutta samaan aikaan on surullista nähdä kuinka kaikki miehen suuruus jalkapalloilijana piilotetaan negatiivisten klikkiotsikoiden taakse. Ronaldo ei ikinä ollut maailman lahjakkain pelaaja, vaan hän loi uskomattoman uransa raa´alla työnteolla. Ronaldo oli parhaimmillaan todella monipuolinen ja täydellisyyttä hipova maalinsylkijä. Ronaldo halusi aina olla parempi versio itsestään. Hänen voitontahtonsa on joltain toiselta planeetalta.

Ronaldo on pelannut koko uransa rinnakkain Messin kanssa. Ronaldon palkintokaapista löytyy muun muassa viisi Ballon d`Oria, EM-kulta, viisi Mestarien liigan voittoa, kolme Valioliigan mestaruutta, kaksi La Ligan mestaruutta ja kaksi Serie A:n mestaruutta. Ronaldo on vielä keskeneräisellä urallaan tehnyt 1145 otteluun 819 maalia ja 234 maalisyöttöä.

5. Zinedine Zidane

Ranskalaista Zinedine Zidanea pidetään kaikkien aikojen parhaana keskikenttäpelaajana. Zidane oli taiteilija, jolta löytyi luonnetta ja kykyä ratkaista isoja otteluita. Zidane oli peliä rakentava upea keskikenttäpelaaja, jolta onnistui myös maalinteko. Tästä osoituksena olivat muun muassa vuoden 1998 MM-finaalin kaksi maalia ja ratkaiseva maali Mestarien liigan finaalissa vuonna 2002.

Zidane oli upea yhdistelmä taidetta ja aggressiivisuutta. Ranskalainen hämmästytti kansaa taidoillaan, mutta samaan aikaan hänellä saattoi läikkyä pahasti yli vuoden 2006 MM-finaalin tapaan. Zidane on maailmanmestari vuodelta 1998 ja Euroopan mestari vuodelta 2000. Hänet palkittiin Ballon d´Or -palkinnolla maailma parhaaksi pelaajaksi vuonna 1998. Zidane voitti Mestarien liigan ja La Ligan mestaruuden kertaalleen ja Serie A:n mestaruuden kahdesti. Zidane oli pelaaja, josta jokaisella on vahva mielikuva ja mielipide.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja