Jääkiekko

Penguins vs Rangers: Nappaa 20-100 € ilmaisveto ilman kierrätystä!

11.3.2023. NHL:n runkosarjaa on jäljellä noin 20 ottelun verran ja taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana. Sunnuntai-illan huippuottelussa toisensa kohtaavat Pittsburgh Penguins ja New York Rangers.

Metropolitan-divisioonan viholliset ovat matkalla pudotuspeleihin. Rangers on joukkueista divisioonassa ylempänä sijalla kolme. Idässä joukkue löytyy sijalta kuusi ja heidän prosentuaalinen mahdollisuus pudotuspeleihin on 94,4 %. Penguins on divisioonassa viidentenä kiinni toisessa villi kortti-paikassa. Idässä pingviinit ovat kahdeksantena seitsemän pisteen päässä Rangersista. Penguinsin prosentuaalinen mahdollisuus pudotuspeleihin on 88,9 %.

Penguinsin loppukiri on lähtenyt hyvin liikkeelle. Joukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan viisi ja kyseisellä ajanjaksolla he ovat jääneet vain kerran pisteittä. Kuluvalla neljän ottelun viikolla Penguins on jo voittanut Columbuksen jatkoajan jälkeen ja kokenut tappion New York Islandersille jatkoajan jälkeen. Viikonloppuna joukkue pelaa kaksi Prime Time -ottelua Rangersia ja Philadelphiaa vastaan.

Rangersilla viime viikot ovat olleet tahmeita. Joukkue palasi kahden peräkkäisen tappion jälkeen voittojen tielle perjantain vastaisena yönä Montrealia vastaan. Kyseisessä ottelussa Rangers tuli kolmesti tasoihin ja meni lopulta ohi voittomaalikilpailussa. Rangers on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan vain kolme ja näistä voitoista vain yksi on tullut varsinaisella peliajalla. 

Rangersiin isolla kohulla saapunut Patrick Kane on pelannut uudessa joukkueessaan kolme ottelua. Taituri on tehnyt näihin peleihin tehopisteet 1+1 ja Rangers-uran ensimmäinen maali syntyi edellisessä ottelussa Montrealia vastaan.

Penguins ja Rangers ottavat runkosarjan lopussa yhteen kolme kertaa. Täten tuleva kohtaaminen on joukkueille vasta kauden toinen. Penguins vei nimiinsä kauden ensimmäisen keskinäisen joulukuussa maalein 3-2. Kyseisessä ottelussa Sidney Crosby iski tehopisteet 1+1 ja vastasi ottelun voittomaalista. 

Sunnuntain Prime Time -ottelusta odotetaan kuumaa vääntöä, sillä divisioonaviholliset iskivät viime keväänä yhteen hurjassa pudotuspelisarjassa. Silloin Rangers selvisi toiselle kierrokselle seitsemännen ottelun jatkoajalla. Joukkueilla on taatusti kalavelkoja maksettavana.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja