Jääkiekko

Top 5: eniten vahvistuneet NHL-seurat

7.3.2023. NHL:n siirtoikkuna meni kiinni perjantai-iltana. Tässä artikkelissa otetaan katsaus viihdyttävän Trade Deadlinen aikana eniten vahvistuneisiin NHL-seuroihin.

1. Toronto Maple Leafs

Toronto oli yksi siirtoikkunan aktiivisimmista joukkueista ja GM Kyle Dubas käänsi kaikki kivet tehdäkseen joukkueestaan vahvemman. Toronto sai leveyttä niin hyökkäykseen kuin puolustukseen ja kerrankin joukkue näyttää aidolta mestariehdokkaalta.

Hyökkäykseen leveyttä toivat Ryan O´Reilly, Noel Acciari ja Sam Lafferty. Paljon parjattuun puolustukseen jämäkkyyttä toivat Jake McCabe, Erik Gustafsson ja Luke Schenn. Toronto on valmis kevään kovaan kouluun.

2. Boston Bruins

Boston oli tässä siirtoikkunassa yllättävän aktiivinen, sillä joukkueella on kulkenut runkosarjassa loistavasti. Boston on ollut kauden vahvin NHL-joukkue ja viimeisimmät siirrot tekevät joukkueesta entistä pelottavamman.

Bostonin hyökkäykseen rouheutta tuovat Tyler Bertuzzi ja Garnet Hathaway. Molemmat pelaajat on kuin luotu pudotuspeleihin ja laidat rämisevät varmasti. Puolustukseen joukkue hankki Washingtonista Dmitry Orlovin.


Nappaa 1OO ilmaiskierrosta – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat 1OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

3. New Jersey Devils

New Jersey on valmis idän infernaaliseen pudotuspelikevääseen. Devils on yllättänyt tällä kaudella kaikki ja joukkue pelaa erittäin laadukasta jääkiekkoa. Uusimpien lisäyksien johdosta paholaiset ovat erittäin varteenotettava mestarisuosikki.

Joukkueen isoin kala oli sveitsiläinen Timo Meier. Isokokoinen hyökkääjä on sarjan eliittiä ja tuo joukkueeseen sekä fyysisyyttä että ison kasan maaleja. Leveyttä joukkueeseen toivat hyökkääjä Curtis Lazar ja puolustaja Scott Harrington

4. New York Rangers

Rangers keräsi siirtoikkunan suurimmat otsikot. Joukkue haki hyökkäyspäähän kaksi todella kovaa tekijää, jotka nostavat seuran NHL:n keskiöön. Rangers oli jo ennestään vahva porukka ja uudet täsmäaseet nostavat joukkueen potentiaaliin äärettömiin.

Patrick Kane ja Vladimir Tarasenko kantavat tänä keväänä päällään Rangersin sinistä paitaa. Kaksikko tuo seuraan kolme voitettua Stanley Cupia ja mielettömän määrän tehtyjä maaleja. Muut seura saavat olla varuillaan Rangersin kanssa.

5. Dallas Stars

Lännessä kilpavarustelu ei ole ollut läheskään niin kovaa kuin idässä. Lännessä pakka on täysin auki ja viimeisimpien siirtojen jälkeen yleisön fokus on idässä. Lännessä parhaiten korttinsa pelasi monien suomalaispelaajien Dallas.

Dallas toi ennestään vahvaan hyökkäykseen kaksi kokenutta pelaajaa. Evgenii Dadonov ja Max Domi jakavat pelaajina paljon mielipiteitä, mutta he voivat tuoda kakkos- ja kolmosketjuun arvokkaita maaleja. Roope Hintzin johtama ykkösketju tarvitsee taustatukea ja kyseiset hyökkääjät ovat lääkettä siihen.

Broidi


Nappaa 1OO ilmaiskierrosta – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat 1OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja