Viihde

Näitä peliautomaatteja suomalaiset hakkaavat juuri nyt

Erilaisia netissä pelattavia kolikkopelejä on nykyään vaikka ja kuinka. Broidi eli minä haluan esitellä sinulle seuraavaksi slotit, jotka ovat suomalaisten keskuudessa tosi suosittuja juuri nyt.

On olemassa tiettyjä ikivihreitä pelikoneita, jotka aina kiinnostavat. Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa Book of Dead, joka pitää suosionsa vuodesta toiseen. Tähän listaukseen ystävämme BoD ei kuitenkaan nyt mahdu.

Money Train 4

Jos jostakin pelistä tehdään niin monta versiota, sen täytyy olla suosittu ja hyvä. Yleensä kolmannen osan jälkeen nelonen ei ole enää hyvä, kuten vaikkapa Rocky-elokuvissa, mutta Money Train 4 on oikeasti nimensä väärti.

Money Train 4 -pelissä se coolein juttu on bonuspeli. Tiesitkö, että pääset bonuspeliin suoraan myös ostamalla itse bonuksen. Halvin bonuspeli maksaa 10,20 euroa. Tämä on ihan hyvä idea, jos et jaksa odotella bonuspeliä ja haluat hakea heti isoa kalaa!

2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätystä
  1. Avaa pelitili Highrollerille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

Smoking Pistols

Veikkaisin, että tässä on sellainen peli, joka ei ole niin monelle tuttu. Kun osuma tulee, voittosarakkeet laajenevat ja replicating wilds (miten tämän muka suomentaa?) tekee sen, että voittomahdollisuudet kasvavat.

En halua liikaa spoilata, mutta sanotaan, että pari kierrosta tätä ja tulet rakastumaan tähän peliin!

Aloita pelit non-sticky bonuksella!
  1. Avaa pelitili Spinzille
  2. Talleta 2O-3OO euroa
  3. Saat tallettamasi summan tuplana* + 1OO ilmaiskierrosta!

*Kyseessä on 1OO % non-sticky bonus, joten pelaat ensin omilla varoillasi. Jos voitat isosti, voit perua bonuksen ja nostaa voitot puhtaana käteen!


Sweet Bonanza

Lienee tutumpi peli? Jos tämä peli ei ole sinulle tuttu, tsekkaa alapuolelta, miten pääset kokeilemaan peliä riskittä. Ideana on joka tapauksessa se, että voittolinjat ovat poikkeukselliset. Symboleita täytyy olla riittävä määrä, eikä niiden tarvitse olla linjassa toisiinsa, jotta voitto tulee.

Peli toimii eri panostasoilla vähän eri tavoin. Jos haluat ostaa bonuksen, sitten sinun kannattaa pelata alhaisemmilla panostasoilla.

2OO ilmaiskierrosta – ei kierrätystä
  1. Avaa pelitili Frutalle
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja
  4. Näistä 5O kpl on juuri hehkuttamaani Sweet Bonanza -peliin!

🎰 Broidi tarjoaa parhaat bonukset sivustolle kuin sivustolle. Meiltä löydät useita erikoistarjouksia, joita et saa mistään muualta. Käy kurkkaamassa kaikki huippuedut täältä!


Muita aiheeseen liittyviä juttuja