Jalkapallo

Kesän paras EM-kisatarjous!

Nitro tykittää kesän EM-kisoihin kovalla kattauksella. Saat uutena asiakkaana peräti kuusi 25 euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä. Katso peliohjeet alta ja iske EM-kisabetsit sisään!

Nappaa 15O eurolla ilmaisvetoja

 1. Avaa pelitili Nitrolle
 2. Talleta ja lyö 25 euron veto EM-kisoihin
 3. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä
 4. Voit toistaa saman 6 kertaa ja napata 150 eurolla ilmaisvetoja!

🚨 Nitro jo testattu? Löydät muut vedonlyöntitarjoukset täältä!


Futiksen EM-kisahistorian parhaat maalintekijät

Jalkapallon EM-kisat ovat vihdoin täällä! Maanosan mestaruudesta kamppaillaan Saksassa kesä-heinäkuussa. Toinen toistaan legendaarisemmat pelaajat ovat loistaneet vuosien saatossa kisoissa – tässä listaus turnauksen kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä.

6 maalia

Arvokisoissa ei ole usein maaleilla mässäilty. Esimerkiksi vuonna 2012 maalipörssin voitto irtosi kolmella osumalla. Korkeimmillaan 2000-luvulla maalikuningas on takonut kuusi täysosumaa, kun Antoine Griezmann oli vuonna 2016 hurjassa iskussa.

Kuuteen maaliin EM-kisoissa on yltänyt yhteensä kahdeksan pelaajaa:

 • Ruud van Nistelrooy, Hollanti
 • Alvaro Morata, Espanja
 • Romelu Lukaku, Belgia
 • Patrick Kluivert, Hollanti
 • Wayne Rooney, Englanti
 • Thierry Henry, Ranska
 • Zlatan Ibrahimovic, Ruotsi
 • Nuno Gomes, Portugali

7 maalia

Maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla ovat seitsemällä osumalla Antoine Griezmann ja Alan Shearer. Brittihyökkääjän maalitahti oli ysärillä kova: hän pelasi 1992-2000 kisoissa yhteensä yhdeksän peliä. Shearer jäi ensimmäisissä EM-kisoissaan ilman maaleja, mutta vei vuoden 1996 kisojen maalikuninkuuden viidellä täysosumalla.

9 maalia

EM-kisojen historian toiseksi paras maalintekijä on legendaarinen Michel Platini.

Platinin maalitahti oli käsittämätön: hän osallistui EM-kisoihin vain vuonna 1984 ja takoi viidessä matsissa hurjat yhdeksän kaappia. Ranska juhli kyseisissä kisoissa EM-kultaa.

14 maalia

39-vuotias Cristiano Ronaldo on omilla luvuillaan EM-kisojen maalinsylkijöistä puhuttaessa. Mies on paukuttanut hurjat 14 maalia viisissä edellisissä EM-karkeloissa. Broidi muistaa hyvin, kun Ronaldo iski ensimmäiset kaksi maaliaan vuoden 2004 kotikisoissa. Turnaus päättyi kuitenkin kyyneliin Kreikan juhliessa yllätysmestaruutta Angelos Charisteasin johdolla…

Ikinuori Ronaldo on yhä mukana Saksan kisoissa ja todennäköisesti kivikovan Portugalin avauksessa, joten herran maalisaldo tuskin jää nykyisiin lukemiin. Hattu päästä ja kylmä vehnäolut kouraan!

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja