Jalkapallo

Bayern suosikkina keskiviikon PSG-otteluun

6.4.2021. Mestarien liiga jatkuu keskiviikkoiltana, kun puolivälierien ensimmäisissä osaotteluissa kohtaavat Bayern München ja PSG sekä Porto ja Chelsea. Kumpi juhlii viime kauden finaalin uusinnassa? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Kymppi Bayernille tuo lähes kuusikymppiä

Broidi ja Unikrn tarjoavat lisäjännitystä keskiviikon huippuotteluun. Näin nappaat korotetun kertoimen Bayern Münchenin voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta 1O euroa, niin saat 3O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kolmekymppiä Bayernin voitolle (3O x 1.95*)
  4. Jos Bayern voittaa, sinä voitat 58,5O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Bayern München – PSG

Viime kauden finalistit kohtaavat tällä kertaa jo puolivälierissä. Paljon on muuttunut sitten elokuun, sillä Paris Saint-Germainia luotsaa nykyään Tottenhamissa hienoa työtä tehnyt Mauricio Pochettino.

PSG:llä on alla huono kenraaliharjoitus pääsiäisviikonlopulta, kun se hävisi Ligue 1:n kärkikamppailussa Lillelle 1-0. Brassitähti Neymar näki lisäajalla punaista napattuaan toisen keltaisen korttinsa.

Pariisilaisten sairastuvalla riittää tunkua muun muassa Verrattin, Icardin, Kurzawan ja Bernatin muodossa. Myös loistokauden pelanneen Moise Keanin pelikunto on arvoitus.

Bayern München lähtee otteluun toisenlaisista asetelmista. Joukkue kellisti lauantaina Bundesliigan kärkikamppailussa RB Leipzigin ja kasvatti sarjajohtonsa 7 pisteeseen. Eteläsaksalaisten ainoa huoli liittyy hyökkäykseen: 35 maalia Bundesliigassa ja 5 maalia Mestarien liigassa viimeistellyt Robert Lewandowski on sivussa ainakin pari viikkoa polvivamman takia.

Bayern lähtee siitä huolimatta selkeänä kotisuosikkina avausosaan.


Porto – Chelsea

Futebol Clube do Porto järjesti neljännesvälierien suurimman yllätyksen tiputtamalla suuren ja mahtavan Juventuksen laulukuoroon. Ottelupari ratkesi Torinossa vasta jatkoajalla dramaattisten vaiheiden jälkeen. 38-vuotias Porto-kapteeni Pepe pelasi kuin uransa parhaina vuosina Real Madridissa. Portugalilaiset lähtevät selkeinä altavastaajina myös puolivälieriin, mutta ei jatkopaikka mikään megayllätys olisi.

Chelsean kenraali meni viikonloppuna penkin alle pahimmalla mahdollisella tavalla, kun Sam Allardycen West Bromwich Albion haki Stamford Bridgeltä hämmentävän 5–2-vierasvoiton. Tuosta ottelusta ei kannattane kuitenkaan isoja johtopäätöksiä vetää, sillä Thiago Silva pasitettiin suihkun puolelle jo avausjaksolla.

Jos unohdetaan WBA-matsi, on Chelsea ollut huimassa iskussa Thomas Tuchelin astuttua puikkoihin tammikuun lopussa. 47-vuotias saksalainen johdatti PSG:n viime kaudella finaalitappioon asti, joten nyt lontoolaisseuran kanssa tavoitteena on takuuvarmasti pokaalijuhlat.

Portoa on kiva sympata, mutta Chelsea on iso suosikki jatkamaan välieriin.


Lisäjännitystä vetoihin? Tsekkaa kaikki Broidin huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja