Jääkiekko

Tapparan ja TPS:n kohtaaminen kruunaa Liiga-torstain

6.4.2021. Tappara ja TPS kohtaavat torstai-iltana erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa, kun jaossa on isot pisteet. Joukkueet lähtevät otteluun täysin erilaisista lähtökohdista. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä matsiin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan otteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

TPS hakee tappioputkelle päätöstä

TPS on ollut kuluvan kauden suurimpia yllättäjiä Liigassa. Raimo Helmisen muukalaislegioona tuomittiin ennakkoon lähes kauttaaltaan, mutta turkulaiset ovat esiintyneet erittäin positiivisesti. Joukkue onkin sarjataulukossa kolmantena ja täysin ansaitusti: se pelaa erittäin pirteää ja vauhdikasta lätkää. 

Turkulaisten avainpelaajat ovat olleet erinomaisessa iskussa. Juuso Pärssisen johtama omien poikien ykkösvitja tekee tuhojaan illasta toiseen ja Josh KestnerRuslan Ishakov ja kumppanit säestävät erinomaisesti. 

Myös puolustuksesta löytyy laatua, kun Ville Lajunen on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi ja Henrik Larsson on herännyt talven koomastaan. Lisäksi omat nuoret pelaajat ja ulkomaalaiset tuovat pakistoon laajuutta. 

Veskariosasto nousi viimeistään Karri Rämön hankinnan myötä sarjan eliittiin. Maaliskuun pelaajaksi Liigassa valittu Andrei Kerejev on kuitenkin kantanut loistavilla otteillaan ykköstorjujan viittaa.

TPS:lla on ollut isoja haasteita viime aikoina: se on hävinnyt neljä ottelua putkeen, mikä on joukkueelta kauden pisin tappioputki. Vastustajat eivät tosin ole olleet helpoimmasta päästä: kaksi viimeisintä tappiota tulivat esimerkiksi Lukolle.

TPS:n edellinen voitto onkin juuri Tapparasta vajaat pari viikkoa sitten. Tuolloin turkulaiset tykittivät reilussa kolmessa minuutissa taululle lukemat 3-0 ja nappasivat varman voiton.

Totutun tehokas Tappara

Kestomenestyjä Tapparan kausi on sen sijaan ollut yllättävän haasteellinen ja joukkue joutuu tosissaan taistelemaan suorasta pudotuspelipaikasta. Sesonki on ollut ailahtelevainen ja vuoristoradan käänteitä on löytynyt enemmän kuin Linnanmäeltä: niin voitto- kuin tappioputket ovat tulleet tutuiksi.

Varsinkin hyökkäyspäästä löytyy Anton LevtchinPatrik Virran ja Kristian Tanuksen johdolla nuoria onnistujia. Materiaalissa olisi kuitenkin potentiaalia vielä paljon parempaankin. Kristian Kuusela tosin palasi hiljattain kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen, mikä on äärimmäisen iso asia Tapparalle.  

Tamperelaiset ovat saaneet oikaistua kurssiaan viime aikoina: se on voittanut kolme edellistä peliään. Kaunista pelaaminen ei ole edelleenkään ollut, mutta vain voitot merkitsevät tässä vaiheessa sesonkia. 

Tappara lähteekin ennakkosuosikkina torstain koitokseen. Sen pelaaminen ei ole ollut erityisen näyttävää, mutta tulosta on silti syntynyt. Mikäli Tappara pääsee johtoasemaan, niin tasoihin kampeaminen on äärimmäisen haastavaa – tamperelaiset osaavat tylsyttää vastustajan pelin taidokkaasti. Lisäksi Christian Heljanko on ollut loistovireessä tolppien välissä. Asetelmat povaavat turkulaisille haastavaa Tampereen vierailua.


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki Broidin huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja