Jääkiekko

Suomen mestaruus on katkolla Tapparalle tiistaina

26.4.2022. Liigan finaalit ovat tiistaina ensimmäisen kerran katkolla Turussa. Finaalisarja on ollut äärimmäisen tasainen, mutta siitä huolimatta Tappara johtaa Tepsiä puhtaasti voitoin 3-0. Ratkeaako mestaruus tiistai-iltana?

Kaksikymppiä Tapparalle tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 2.14*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 128,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: TPS – Tappara

Kaksi ensimmäistä finaaliottelua päättyivät Tapparan hyväksi maalein 2-1. Kolmannessa finaaliottelussa maanantaina noudatettiin pitkälti aiempien otteluiden kaavaa eli pelaaminen oli erittäin tarkkaa ja tasaista. Maalittoman avauserän jälkeen Tappara avasi ottelun maalihanat toisessa erässä. Veli-Matti Savinainen vei joukkueen ylivoimalla johtoon, jonka myöhemmin tuplasi puolustaja Otto Leskinen. TPS oli parhaimmillaan kolmannessa erässä, jossa se nousi maalin päähän Jack Rodewaldin maalilla. Tappara on tällä hetkellä kuitenkin uskomaton koneisto, joka kulkee voitosta voittoon. Kolmas voitto irtosi lopulta Petteri Puhakan maalilla lukemin 3-1. Savinainen iski voitossa tehopisteet 1+1 ja Anton Levtchi 0+2. 

Tappara kulkee tällä hetkellä seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana se on piessyt vastustajiaan yhteismaalein 26-10. Tappara on ottanut kaikki viisi edellistä voittoaan siten, että vastustaja on onnistunut maalinteossa ainoastaan yhden kerran. Erikoistilannepelaaminen on kääntynyt toistaiseksi Tapparalle, sillä ylivoimalla kirvesrinnat ovat onnistuneet kolmesti TPS:n yhtä vastaan.

TPS:n toivo on tiistaina kotikaukalo ja todennäköisesti loppuunmyyty Gatorade Center. TPS on pelannut pudotuspeleissä yhteensä kahdeksan kotiottelua, joista se on voittanut kuusi. Kertaakaan TPS ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla, vaan tappiot ovat tulleet jatkoajan jälkeen. Tappara on puolestaan voittanut kaikki neljä viimeistä vierasotteluaan maalierolla 16-7.

TPS:n tulee pystyä tiistaina parempaan hyökkäyspelaamiseen, vaikka se on hirmukunnossa olevaa Tapparaa vastaan todella vaikeaa. Yksinkertaisesti kolme tehtyä maalia kolmeen otteluun on liian vähän ja Christian Heljanko pääsee kasvattamaan itseluottamustaan Tapparan maalilla illasta toiseen. Henkinen puoli on kuitenkin turkulaisten leirissä taatusti koetuksella, sillä kaikki tappiot ovat toistaiseksi olleet karvaita peliesityksiin nähden.

TPS tulee taatusti antamaan kotiyleisön edessä kaikkensa. Pystyykö kotijoukkue murtamaan Tapparan taian maagisen Markus Nurmen johdolla?


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja