Jääkiekko

Ilves ja Lukko vastakkain Hockey Night Retro -lähetyksessä

2.3.2022. Sub näyttää torstaina erityislaatuisen Liiga-lähetyksen, jossa legendaarinen parivaljakko Mika Saukkonen ja Timo Jutila palaa yli 15 vuoden tauon jälkeen selostamoon. Onko Lukosta haastamaan Ilvestä Nokia Arenalla? Lue ennakko alta ja nappaa tarjous matsiin!

Kaksikymppiä Ilvekselle tuo yli 80 euroa

  1. Avaa pelitili Excitewinille
  2. Talleta kaksikymppiä, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Veikkaa koko summalla Ilveksen voittoa (4O x 2.1O*)
  4. Jos Ilves voittaa, sinä voitat 84 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Ilves – Lukko

Hockey Night viihdytti suomalaista kiekkokansaa 2000-luvun molemmin puolin joka sunnuntai. Ohjelmassa rakastetuksi kiekkokaksikoksi nousivat Mika Saukkonen ja Timo Jutila, jotka tekevät torstain ottelusta lähetyksen ajatuksella “vielä kerran pojat”. Kaksikko selostaa torstaina yhdessä yli 15 vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran Saukkonen ja Jutila selostivat ottelua yhdessä SM-liigan finaaleissa keväällä 2005, jolloin Kärpät voitti mestaruuden ja kerholla otettiin ”pari hiivaa”.

Torstain kohtaaminen on Ilvekselle ja Lukolle kauden kolmas. Voitot ovat ennen iltaa tasan 1-1 molempien kohtaamisten päätyttyä kotivoittoon. Marraskuussa Ilves voitti Lukon lukemin 4-2, kun taas joulukuussa Lukko voitti oman kotiottelunsa jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. 

Ilveksen joukkueessa on käynyt helmikuun aikana melkoinen kuhina. Koronatartunnat pakottivat joukkueen hankkimaan lainapelaajia, jonka lisäksi seuraan on siirtynyt viime aikoina peräti viisi uutta pelaajaa. Ulkomaalaishankintoja ovat olleet venäläishyökkääjä Ivan Nikolishin, kanadalaishyökkääjä Colton Beck sekä tshekkiläispuolustaja Daniel Gazda.

Helsingin Jokereista Liigaan on saapunut viime päivinä paljon pelaajia ja Ilvekseen kyseisestä seurasta saapuivat olympiavoittaja ja maailmanmestari Marko “Mörkö” Anttila sekä monivuotinen Tappara-hyökkääjä Henrik Haapala. Lukko on niin ikään hankkinut helmikuun aikana kolme pelaaja, joista viimeisin tulija oli viisi edelliskautta Jokereita edustanut hyökkääjä Henri Ikonen.

Liigan runkosarjassa lopulliset sijoitukset ratkaistaan tällä kaudella pistekeskiarvolla. Ilves on tiistain kierroksen jälkeen sarjataulukossa toisena pistekeskiarvolla 1.84 ja Lukko on viidentenä lukemalla 1.67. 

Ilves aloitti oman viikkonsa tiistaina kotiottelulla Sportia vastaan. Sport karkasi kyseisessä ottelussa toisen erän alussa 3-0-johtoon ja Ilveksen hallinnasta huolimatta vaasalaisten johto piti kamppailussa loppuun asti. Lukko aloittaa oman viikkonsa keskiviikkona kotiottelulla Pelicansia vastaan. Lukko on kärsinyt Ilveksen tapaan viime aikoina pahasti koronatartunnoista ja joukkue saapuu tähän viikkoon kolmen ottelun tappioputkessa.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja