Jääkiekko

Liigassa superlauantai – kaksi herkkupalaa ilmaiskanavilta

8.4.2021. Liigan runkosarja lähestyy loppuaan ja panokset ovat huipussaan. Kiekon ystäviä hemmotellaan lauantaina, kun Maikkari ja Sub näyttävät peräti kaksi erittäin mielenkiintoista kamppailua: Tampereen paikallismatsin sekä Satakunnan derbyn. Lue ennakko alta ja koukkaa huipputarjous peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan otteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Onko Ilves taas Tampereen valtias?

Tampereen herruudesta ei ole ollut tällä kaudella epäselvyyttä: joukkueet ovat kohdanneet neljästi ja Ilves on vienyt nimiinsä jokaisen kamppailun yhteensä maalierolla 18-8. Tappara ei ole saanut Ilvekseltä pistettäkään.

Kyseessä ei ole pelkästään tämän kauden trendi. Ilves on voittanut peräti kahdeksan edellisestä yhdeksästä Tampereen paikallisesta.

Ilveksellä oli selvästi heikompi jakso vuoden alussa, mutta Jouko Myrrä on saanut oikaistua joukkojensa kurssin kriittisellä hetkellä. Ilves on jäänyt edellisestä 11 pelistä vain kaksi kertaa ilman pistettä.

Tapparan kaudessa on riittänyt käänteitä ja haasteita on ollut erittäin paljon. Viime aikoina kaukalossa on kuitenkin nähty ajoittain sitä vanhaa tuttua Tapparaa, joka on äärimmäisen vaikeasti horjutettavissa, mikäli se pääsee johtoasemaan. Tästä huolimatta edellisestä 11 pelistä on irronnut ainoastaan neljä voittoa.

Molemmat joukkueet kamppailevat paikasta kuuden joukkoon, joten panokset ovat huipussaan. Ilves on ollut joukkueista paremmassa iskussa ja Tampereen vihreällä puolella on vahva niskalenkki paikallisvastustajasta. Myrrän joukot lähtevätkin ansaitusti suosikkina matsiin.

Lukko vie, Ässät vikisee

Kuuman kiekkopäivän päättää Lukon ja Ässien kohtaaminen kello 18.00. 

Joukkueet lähtevät kauden viimeiseen Satakunnan derbyyn täysin erilaisista lähtökohdista. Ässien pudotuspelihaaveet ovat jo murskautuneet, kun taas Lukko varmisti torstaina seurahistoriansa ensimmäisen runkosarjan voiton.

Sama sävel on ollut myös joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa, joissa Lukko on suorastaan dominoinut. Kausi on pitänyt sisällään viisi derbyä, joista Lukko on voittanut jokaisen yhteensä maalierolla 31-8. Lukko on voittanut Ässät runkosarjassa nyt seitsemän kertaa putkeen.

Porilaisten kausi on ollut kokonaisuutena murheellinen, vaikka jalkeilla on varsin laadukas nippu. Maalipörssiä johtavan Sebastian Wännströmin johdolla erityisesti hyökkäysosasto on oikein pätevä Liigaan. Tästä huolimatta Ässät on ollut heikko erityisesti kauden kriittisimmillä hetkillä:

Lukolla sen sijaan pyyhkii hyvin, erityisesti nyt kun Pekka Virtakin on palannut osittain arkeen kiinni. Joukkue on tällä hetkellä jopa ylivoimainen mestarisuosikki.

Sama pätee lauantaihin. Kaikki muu kuin Lukon voitto olisi iso yllätys. Joukkue pystyy pelaamaan rentoutuneesti, kun himoittu runkosarjan voitto on jo taskussa. Paikallisottelua tuonee vähän virtaa porilaisiin, mutta raumalaiset ovat kaikilla mittareilla valtavasti Ässiä edellä.


Casumo jo testattu? Katso muut huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja