Jalkapallon EM-kisat

Huuhkajat avaa EM-kisat Tanskan vieraana

10.6.2021. Vihdoin se on totta! Huuhkajat selvitti marraskuussa 2019 tiensä jalkapallon EM-kisoihin ja pitkän odotuksen jälkeen on tullut ensimmäisen arvokisaottelun aika. Vastus lauantain kamppailussa on heti Euroopan huipulta. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!


Sukupolvien unelmasta totta – otteluun lähdetään suurena altavastaajana

Huuhkajat pääsee viimeisimpien tietojen mukaan peloista huolimatta parhaalla mahdollisella miehistöllä tuleviin arvokisoihin. Loukkaantuneena hiljattain olleet Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo ja Tim Sparv ovat kaikki käytettävissä heti avausottelussa. 

Markku Kanervan Huuhkajat ovat muuntautuneet pelaamaan otteluita 5-3-2 muodostelmalla. Tämä tulee olemaan myös joukkueen taktiikka EM-kisoissa, joissa jokaiseen otteluun lähdetään altavastaajana. 

Maalivahtiosastosta ei Suomen menestys jää ainakaan kiinni kun Lukas Hradecky varjelee loistotorjunnoillaan viimeisenä lukkona maalia. Puolustuksessa Paulus Arajuuri, Joona Toivio, Jukka Raitala ja Jere Uronen ovat terveinä varmoja avauksen miehiä, mutta kolmas topparin paikka on arvoitus. Paikalle ollaan kaavailtu vasenjalkaista HJK:n topparia Daniel O’Shaughnessyä.

Keskikentän maestro Glen Kamara on aloittava pelaaja aina, mutta Sparvin pelaamattomuus ja keväinen loukkaantuminen tuovat tummia pilviä Huuhkajien ylle. Suomella on ollut kolmen keskikentällä vaikeuksia saada istumaan oikeanlaisia pelaajia oikeanlaiseen rooliin. Esimerkiksi Robin Lodin ja Onni Valakarin voi olla vaikea istua puolustusvoittoiseen taktiikkaan. Tässä Suomen valmennuksella on iso mietinnän paikka.

Hyökkäystä tahdittaa Pukki sekä Pohjanpalo. Lisäksi Lod saatetaan nostaa Pukin vierelle vapaaseen rooliin ja tehokasta Fredrik Jenseniä tullaan käyttämään vähintään vaihtomiehenä. On päivänselvää, että Suomen mahdollisuudet ovat Tanskaa vastaan vastahyökkäyksissä, joten on tärkeää, että kentälle valitaan pelitapaan oikeat pelaajat.

Tanska on ollut viime ajat huippuiskussa ja se on Christian Eriksenin johdolla vaarallinen joukkue ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan. Osoituksena tästä on maan alkaneet MM-karsinnat, joista kolme ensimmäistä ottelua päättyi kolmeen voittoon maalierolla 14-0. 

Suomi lähtee lauantain kamppailuun puolustuksen kautta ja se tulee kyttäämään mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Huuhkajien toiveet lepäävät jälleen siinä, että tämä huikea joukkue venyisi jälleen kerran äärimmilleen ja Pukki kävisi iskemässä joukkueelleen tärkeät maalit.


Katso tarjoukset vedonlyöntiin

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja