Jalkapallon EM-kisat

Belgia ja Portugali iskevät yhteen sunnuntaina

25.6.2021. EM-kisojen sunnuntai huipentuu myöhäisillan ottelussa, jossa vastakkain asettuvat B-lohkon voittaja Belgia sekä F-lohkon kolmosena jatkoon itsensä kammennut Portugali. Lue Broidin ennakko alta ja nappaa huipputarjous Belgian voitolle!

Kaksikymppiä Belgialle tuo satasen

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Belgian voitolle (4O x 2.5O)*
  4. Jos Belgia voittaa, sinä voitat 1OO euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Belgia-Portugali

Huuhkajien kanssa samassa alkulohkossa ollut Belgia raivasi tiensä jatkopeleihin voittamalla lohkonsa kaikki kolme vastustajaa maalierolla 7-1. Joukkueen paras maalintekijä turnauksessa on vähemmän yllättäen ollut hyökkääjä Romelu Lukaku kolmella maalilla. Belgian onneksi Kevin De Bruyne on tervehtynyt turnauksen edetessä kohti huippukuntoa ja hän on nyt puoleentoista otteluun tehnyt tehot 1+2. Belgia kierrätti miehistöään jonkin verran Suomea vastaan antaen pelituntumaa muun muassa De Bruynelle, Axel Witselille ja Eden Hazardille. Belgia on eittämättä kisojen suurimpia mestarisuosikkeja, mutta tuntuu, että sen kone ei ole vielä käynnistynyt. De Bruynen kuntoutuminen tulee auttamaan asiaa ja Belgian parantaessa on moni vastustaja hädässä sen laadun kanssa. 

Hallitseva Euroopan mestari Portugali taisteli itsensä jatkopeleihin F-lohkon kolmantena. Se hoiti alkusarjassa Unkarin selvästi 0-3, kärsi nolon tappion Saksalle 2-4 ja pelasi Ranskan kanssa 2-2 tasapelin. Ei ole tullut varmaan kellekään yllätyksenä, että joukkue on tällä hetkellä yhtä kuin Cristiano Ronaldo. 36-vuotias supertähti johtaa maalipörssiä viidellä maalilla ja tämän lisäksi hän on iskenyt EM-kisaennätyksen maalimäärässä lukemaan 14. On helppo ennakoida vauhtia ja vaarallisia tilanteita sunnuntai-illan otteluun, sillä Portugalin kolmessa alkusarjan ottelussa nähtiin yhteensä 13 maalia eli jokaisessa ottelussa nähtiin keskimäärin 4,33 maalia. 

Iso kysymysmerkki on ottelun kannalta se kuinka Portugali saa Belgian laitapelaamisen pysäytettyä. Belgia pelaa vastaavalla muodostelmalla Saksan kanssa ja juuri ottelu Saksaa vastaan oli alkusarjassa Portugalin osalta täysi katastrofi. Lisäksi Ronaldo tarvitsee vielä enemmän tukea hyökkäyspäässä. Portugalia on vaikea saada jatkoonmenijäksi varsinkin, jos Bruno Fernandes päättää jälleen vaellella kentällä varjojen mailla. 

Sunnuntaina on aika kiinnittää turvavyöt, sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ottelusta tule puuttumaan!


Lisäjännitystä matsiin?


Casumo jo testattu? Katso kaikki muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja