Jalkapallon EM-kisat

Ranska kohtaa Sveitsin maanantai-iltana

27.6.2021. Hallitseva maailmanmestari Ranska kohtaa maanantai-iltana A-lohkon kolmannelta sijalta jatkoon ponnistaneen Sveitsin. Ranska lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, vaikka sen pelaaminen ei olekaan toistaiseksi suuremmin vakuuttanut. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!


Ennakko: Ranska-Sveitsi

Ranska pääsi jatkopeleihin voittamalla F-lohkon. Ranska saalisti alkusarjassa viisi pistettä voittamalla Saksan ja pelaten tasan sekä Unkarin että Portugalin kanssa. Hallitsevan maailmanmestarin otteissa on tuloksista huolimatta ollut paljon parannettavaa. Hurjasta hyökkäysvoimasta tunnettu maa teki alkusarjassa kolmeen otteluun vaivaiset neljä maalia. 

Joukkueen paras maalintekijä on toistaiseksi ollut maajoukkueeseen paluun tehnyt Karim Benzema kahdella osumalla. Toisaalta taas suureksi yllätykseksi Kylian Mbappe ei ole tehnyt vielä maaliakaan turnauksessa. 

On päivänselvää, että tämän luokan supertähdillä tulisi joukkueen pystyä paljon parempaan. Ranskan hyökkäyspelaaminen ei kulje läheskään niin kuin se parhaimmillaan on kulkenut ja sen puolustus on tehnyt yllättävän paljon virheitä alakerrassa. Toistaiseksi mitäänsanomattoman Ranskan onni on se, että sille tulee vastaan vähintään toinen yhtä mitäänsanomaton joukkue Sveitsi. 

Sveitsi selvitti tiensä jatkopeleihin A-lohkon kolmantena neljällä pisteellä. Joukkue pelasi 1-1 tasapelin Walesin kanssa ja ratkaisevassa ottelussa se voitti Turkin kahdella Xherdan Shaqirin maalilla lukemin 3-1. Bundesliigassa pelaavista pelaajista pääosin koostuva Sveitsi pelaa jälleen arvokisoissa ilman mitat täyttävää ykköshyökkääjää. Sen keskikentältä, puolustuksesta ja maalista löytyy laatua, mutta ylhäältä puuttuu uhkaa. Tästä syystä on vaikeaa nähdä Sveitsin pärjäävän maailmantähtiä vastaan maanantai-iltana. 

Ranska tulee pitämään tulevassa ottelussa palloa hakien aikaista johtomaalia, joka vapauttaisi sen pelaamista. Sveitsi taas pyrkii laadukkaalla puolustamisella pitämään ottelun mahdollisimman kauan 0-0 tilanteessa. Sen toivo maalinteossa lepää lähinnä Shaqirin suonenvedoissa sekä erikoistilanteissa. On mielenkiintoista nähdä, että kuinka paljon Ranska pystyy parantamaan pelaamistaan verrattuna alkusarjaan, sillä se on pelaamisellaan pudonnut toistaiseksi pois kuumimmista mestarisuosikeista.


Katso tarjoukset vedonlyöntiin

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja