Jalkapallon EM-kisat

Kisojen ensimmäisen kierroksen huipentaa Ranska-Saksa

13.6.2021. EM-kisojen ensimmäinen kierros saadaan päätökseen tiistaina, kun kisojen kuolemanlohkoksi tituleerattu F-lohko avaa omat ottelunsa. Kyseinen lohko tarjoaa huippuotteluita läpi turnauksen, sillä Ranskan ja Saksan lisäksi lohkossa pelaavat hallitseva Euroopan mestari Portugali sekä Unkari. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Ranskan voitolle!

Kaksikymppiä Ranskalle tuo yli satasen

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Ranskan voitolle (4O x 2.65)
  4. Jos Ranska voittaa, sinä voitat 1O6 euroa!

Ennakko: Ranska–Saksa

Hallitseva maailmanmestari Ranska hakee kesän kisoista revanssia vuonna 2016 hävitylle EM-finaalille. Ranska lähtee turnaukseen oikeutetusti suurimpana mestarisuosikkina. Hugo Lloris, Presnel Kimpembe sekä Raphael Varane ovat alakerrassa aivan turnauksen parhaimmistoa ja keskikenttää maalla dominoivat aina parhaimmillaan maajoukkueessa oleva Paul Pogba sekä kevätkaudella maailman paras pelaaja N´Golo Kante. Päävalmentaja Didier Deschampsin mielenkiintoisin veto kisajoukkueeseen liittyen oli Karim Benzeman mukaan ottaminen kuuden vuoden tauon jälkeen. Kuluneella kaudella 23 La Liga -maalia Real Madridissa iskenyt hyökkääjä kuitenkin loukkaantui valitettavasti joukkueen kenraalissa Bulgariaa vastaan ja on vielä epäselvää, että pystyykö Benzema pelaamaan tiistaisessa ottelussa. Terveenä ollessaan Benzema, Antoine Griezmann ja Kylian Mbappe muodostavat kisojen pelottavimman hyökkäystrion. 

Saksan päävalmentajan Joachim Löwin 15 vuoden menestystarina joukkueen peräsimessä tulee päätökseen näiden kisojen myötä. Saksa on ajelehtinut pitkät pätkät varjojen mailla kaukana entisestä itsestään. Kaikki muistavat edelliset MM-kisat, joissa Saksa jäi hallitsevana maailmanmestarina oman lohkonsa viimeiseksi. Saksa hoiti oman karsintalohkonsa EM-kisoihin vielä kunnialla, mutta sen jälkeen se on voitollisten otteluiden lisäksi kokenut kaksi nöyryyttävää tappiota. Marraskuussa Espanja leikitteli Saksan kustannuksella voittaen 6-0 ja maaliskuussa Pohjois-Makedonia kävi hakemassa 1-2 vierasvoiton Saksasta. Saksan puolustuspelaaminen on aika ajoin ollut suoraan sanottuna luokatonta ja kaukana menestysvuosien tasosta. Löw on viime vuosina alkanut ajaa joukkueessaan nuorennusleikkausta, mutta vaikeuksien vallitessa joukkueeseen jouduttiin vielä kerran repimään kokeneempia pelaajia kuten Mats Hummels ja Thomas Muller.  

Saksan paletti on ollut viime ajat täysin sekaisin, eikä se lupaa hirveän hyvää hallitsevaa maailmanmestaria vastaan. Pystyykö Benzema pelaamaan jo tiistaina? Kanten, Pogban, Mbappen ja Griezmannin Ranska on parhaimmillaan silmiä hivelevää katseltavaa. Kannattaa siis virittäytyä television ääreen tiistaina kello 22.00.


Lisäjännitystä matsiin?


Casumo jo testattu? Katso kaikki muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja