Jalkapallon EM-kisat

Huuhkajien matka jatkuu keskiviikkona Pietarissa

14.6.2021. Suomi haki lauantaina dramaattisen voiton historiansa ensimmäisestä arvokisaottelustaan. Voittoa varjosti kuitenkin Christian Eriksenin järkyttävä kohtalo Kööpenhaminan illassa. Venäjä aloitti omat kisansa samana iltana katastrofaalisesti 3–0-tappiolla Belgialle. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Suomen voitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo yli 24O euroa

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle (4O x 6.1O)*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 244 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi-Venäjä

Markku Kanervan ja Huuhkajien uskomaton matka jatkui lauantai-iltana kihelmöivällä 0-1 voitolla. Suuren paineen alla koko ottelun ollut Suomi pääsi iskemään maalinsa sen ainoasta kunnollisesta hyökkäyksestä ottelun 60. minuutilla. Jere Urosen fantastisen keskityksen jälkeen Joel Pohjanpalo nousi korkeimmalle iskien samalla itsensä historiankirjoihin. Suomen hyökkäyspelaaminen oli lauantaina vaivalloista, mutta puolustuspelaaminen taas oli täydellisyyttä hipovaa. 

Suomen viimeisenä lukkona oli totutusti Lukas Hradecky, joka torjui ottelussa kuusi kertaa sisältäen Pierre-Emile Hojbjergin rangaistuspotkun. Suomen pelaaminen oli varsinkin ennen Eriksenin tilannetta jopa normaalia hätäisempää, mutta suurella sydämellä pelannut joukkue luotti omaan tekemiseensä ja se toi mahdolliseen jatkopaikkaan oikeuttavat kolme pistettä. Ottelu myös todisti sen, että kolmikko Pohjanpalo, Teemu Pukki ja Tim Sparv ovat täydessä kunnossa kohti seuraavia pelejä. 

Venäjän oma ottelu Belgiaa vastaan samana iltana oli mitäänsanomaton. Joukkue sai koko ottelussa vain yhden laukauksen kohti maalia ja sen taktiikka oli vain heittää kukkupalloa kohti hyökkääjää Artem Dzyubaa. Suomen vastus on keskiviikkona edellistä helpompi, mutta taktiikka on tästä seikasta huolimatta pidettävä tismalleen samanlaisena. Venäjä on selvästi epävarma joukkue pallon kanssa, mikä tulee avaamaan Huuhkajille maalipaikkoja ennemmin tai myöhemmin.

Ottelun kovin kaksinkamppailu tullaan käymään Dzyuban ja Paulus Arajuuren välillä. Tämäkin kamppailu kääntyy todennäköisesti Suomelle, kunhan Arajuuri on edes vähän omalla tasollaan. Venäjää ei saa missään nimessä aliarvioida, mutta keskiviikkona Huuhkajilla on huikea mahdollisuus kasvattaa omaa pistesaldoaan jälleen kolmella pisteellä.


Lisäjännitystä Suomen peliin?


Casumo jo testattu? Katso kaikki muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja