Jalkapallo

Brentford ja Arsenal korkkaavat Valioliigakauden

11.8.2021. Brittifutiksen ystävien odotus päättyy perjantaina Valioliigan pärähtäessä käyntiin sarjanousija Brentfordin ja Arsenalin välisellä kohtaamisella. Kauden avaukseen saadaan välittömästi myös suomalaisväriä, kun Marcus Forssin edustama Brentford tekee debyyttinsä Valioliigassa. Lue ennakko otteluun alta ja nappaa huipputarjous!


Ennakko: Brentford – Arsenal

Valioliigaan saatiin tulevaksi kaudeksi uutta verta, kun Brentford nousi pääsarjatasolle kaatamalla Swansean Championshipin nousufinaalissa. Nuori nousun varmistanut joukkue lähtee tulevaan kauteen pitkälti samalla kokoonpanolla viime kauteen verrattuna. Se vahvisti kesällä rivejään kahdella isolla hankinnalla, jotka olivat puolustaja Kristoffer Ajer Celticistä sekä Frank Onyeka FC Midtjyllandista.

Päävalmentaja Thomas Frankin joukkue pelaa todella hyökkäysvoittoista sekä pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa ja Brentford oli kahdella edelliskaudella Championshipissä eniten maaleja tehnyt joukkue. Brentfordilla on kauteen lähdettäessä keskiarvoltaan sarjan nuorin joukkue, mikä ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa kauden aikana.

Arsenal sijoittui viime kauden päätteeksi sijalle kahdeksan europeleihin oikeuttavien sijoitusten ulkopuolelle. Päävalmentaja Mikel Arteta saa siis tulevalla kaudella keskittyä joukkueensa kanssa vain Valioliigaan, mikä on hyvä asia seuran tulevaisuuden kannalta. Lontoon punainen puoli on ollut kesän siirtomarkkinoilla hissukseen. Rahallisesti suurin hankinta oli puolustaja Ben Whiten tuominen seuraan yli 50 miljoonan siirtosummalla. Arsenalin on menestyäkseen saatava sen lukemattomat alisuorittajat omalle tasolleen. Pierre-Emerick Aubameyang oli viime kaudella poissaoleva, Alexandre Lacazette tuskailee edelleen maalinteon kanssa ja kaksikko Nicolas PepeWillian laahustaa teillä tietämättömillä.

Joukkueen suurin positiivinen asia kauteen lähdettäessä on nuorten esiinmarssi, jossa arkkitehteinä hääräävät pallotaiturit Bukayo SakaEmile Smith Rowe. Mutta onko nuorille ladattu kauden alla liian isot paineet?

Itse ottelu tulee olemaan kotijoukkueen puolelta tunteikas ja energinen. Näyttöhaluja on varmasti jokaisella kauan odotetun nousun jälkeen. Brentford tuskin lähtee pakittelemaan, mutta miten sen puolustus kestää kokonaisen 90 minuuttia? Brentford on harjoitukaudella ottanut vyölleen hyviä tuloksia, joten se omaa perjantaina täydet mahdollisuudet aina voittoon asti. Nuoren joukkueen etsikkoaika on nyt, sillä kuorman kasvaessa keväällä edessä siintää putoamiskamppailu.


Katso tarjoukset vedonlyöntiin

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja