Jalkapallo

HJK matkaa torstaina Fenerbahcen vieraaksi

17.8.2021. HJK:n viimeinen karsintavaihe kohti Eurooppa-liigaa alkaa torstaina Istanbulissa, kun vastaan asettuu Turkin suurseura Fenerbahce. Klubi on otteillaan saavuttanut paikkansa jo uuteen Konferenssiliigaan, joten sillä on pelkästään voitettavaa tulevassa kohtaamisessa. Lue ennakko alta ja nappaa jättikerroin HJK:n voitolle!

Euro HJK:lle tuo satasen

Broidi ja Mr Green tarjoavat jättikertoimen 1OO.OO HJK:n vierasvoitolle. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili Mr Greenille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Veikkaa HJK:n voittoa kertoimella 1OO.OO
  4. Jos HJK voittaa Istanbulissa, sinä voitat eurolla 1OO euroa!

Kaikki mahdolliset voitot ovat nostettavissa ilman kierrätysehtoja.

Ennakko: Fenerbahce – HJK

Fenerbahce on Turkin Superliigan kaikkien aikojen menestynein joukkue ja se lähteekin tulevaan kotipeliin selvänä ennakkosuosikkina. Viime kaudella Fenerbahce taipui kotimaansa sarjassa sijalle kolme. Turkin pääsarjan uusi kausi käynnistyi viime viikonloppuna ja Fenerbahce avasi kautensa 0-1-vierasvoitolla Adana Demirsporista.

HJK:n kannalta kyseisessä ottelussa pelottava seikka oli se, että entinen Real Madridin ja Arsenalin supertähti Mesut Özil teki ensimmäisen maalinsa 18 kuukauteen. Özil on vireeseen päästessään yksilö, joka voi ratkaista tämän tason ottelut täysin omakätisesti. Fenerbahcella ei ole allaan edellisiä karsintaotteluita, sillä se selvisi suoraan Eurooppa-liigan pudostuspelikierrokselle viime kauden menestyksen perusteella.

HJK selvisi viimeiseen vaiheeseen kaatamalla azerbaidzanilaisen Neftci Bakun yhteismaalein 5-2. Helsinkiläiset klaarasivat viimeviikkoisen kotiottelunsa selvästi lukemin 3-0 kahdella Roope Riskin maalilla. Riski onkin ollut karsinnoissa tappavan tehokas tehden tähän mennessä pelattuihin kuuteen otteluun seitsemän maalia. HJK on myös joukkueena ollut karsinnoissa ihailtavan tehokas, sillä se on tehnyt kuuteen otteluun 15 maalia. Kotimaista Veikkausliigaa selvällä erolla johtava HJK pelasi viime viikonloppuna kotiottelun IFK Mariehamnia vastaan. Kotijoukkue voitti ottelun 1-0, mutta otsikot varasti debyyttinsä HJK:n paidassa tehnyt Tim Sparv. Huuhkajien kapteenia HJK tulee tarvitsemaan ennen kaikkea tulevissa eurokamppailuissa Fenerbahcesta lähtien. 

HJK:lle tuleva vierasottelu on pelkkää tuhojen minimoimista. Fenerbahce tulee pitämään ottelussa selvästi palloa ja on ennakolta paperilla paljon parempi joukkue. HJK:n kannalta vierasottelu on todella kriittinen, jotta se saisi otteluparin ratkaisun venytettyä viikon päähän Bolt Arenalle. HJK:lta vaaditaan torstaina hyökkäyspelaamisen sijaan puolustuspelaamisen täysosumaa.


Lisäjännitystä matsiin?

Mr Green jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja