Jalkapallo

Urosen Brest kohtaa PSG:n – pelaako Messi?

17.8.2021. Ranskan pääsarjassa pelataan tulevana viikonloppuna kolmas pelikierros. Perjantai-illan herkkupalana toimii Brestin ja PSG:n kohtaaminen. Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen pääsee perjantaina vääntämään monia maailmanhuippuja vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Ennakko: Brest – PSG

Brest säilyi viime kaudella Ligue 1:ssä yhden pisteen erolla päätyen sijalle 17. Kesällä seuraan saapui suomalaisväriä, kun Huuhkajien vasen laitapuolustaja Jere Uronen siirtyi Ranskaan noin miljoonan euron siirtosummalla belgialaisesta Genkistä. Brest on avannut kautensa positiivisesti ja se lähteekin tulevaan otteluun sijalta 12. Brest on ottanut kahdesta ottelusta kaksi arvokasta tasapeliä kahta ennakolta kovempaa joukkuetta Lyonia sekä Rennesiä vastaan. Uronen on pelannut näissä kahdessa ottelussa 19 minuuttia vaille täydet minuutit. 

PSG on ollut viime aikoina otsikoissa laajasti Lionel Messin siirryttyä Pariisiin. Pariisilaisten siirtopolitiikka tuntuu olevan vielä kauden käynnistyttyä sekaisin, sillä Kylian Mbappen jatko seurassa on epävarmaa. PSG on kaiken hulinan keskellä myös avannut kautensa, vaikkei sitä otsikoista uskoisikaan. Vielä hyvin vajavaisella kokoonpanolla pelaava joukkue on voittanut molemmat ottelunsa maalierolla 6-3. PSG:n lukuisista hankinnoista kentällä ollaan toistaiseksi nähty vain Achraf Hakimi sekä Georginio Wijnaldum. Gianluigi Donnarumma, Marquinhos ja Neymar lomailevat vielä kesän rupeaman jälkeen ja Sergio Ramos on loukkaantuneena sivussa. Messin debyytistä taas ei ole vielä varmaa tietoa. Voi hyvin olla, että taituri debytoi jo Brestiä vastaan tai sitten vasta Reimsiä vastaan viikon kuluttua.

PSG on kuitenkin jo nykyisellä kokoonpanollaan osoittanut olevansa sarjan paras joukkue. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Näissä kohtaamisista PSG voitti molemmat päästämättä maaliakaan. Myös nyt Brestillä on valtava vuori kiivettävänä varsinkin jos uusi hankinta numerolla 30 saapuu pariisilaisten kokoonpanoon. Varmaa on myös se, että Urosella on tiedossa hikinen iltapuhde maailman parhaimpia jalkapalloilijoita vastaan.

Leo-Leijona jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja