Jalkapallo

Liverpool matkaa sunnuntaina Leedsin vieraaksi

11.9.2021. Valioliigassa pelataan sunnuntaina ainoastaan yksi ottelu, kun Leeds isännöi tappioitta kautensa aloittanutta Liverpoolia. Jatkuuko Jurgen Kloppin suojattien väkevä alkukauden vire sunnuntai-iltana Elland Roadilla? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Leeds – Liverpool

Marcelo Bielsan johtama Leeds on avannut kautensa ilman kolmen pisteen voittoa keräten kaksi tasapelipistettä. Valioliigassa viime kaudella ihastuttanut Leeds on vielä hakenut isosti itseään. Joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole soljunut vielä viime kauden malliin ja sen puolustuspää vuotaa jokaista vastustajaa vastaan.

Viime kaudella Leeds saalisti kahdesta joukkueiden keskinäisestä ottelusta yhden pisteen. Ensimmäinen ottelu päättyi Liverpoolin 4-3-kotivoittoon ja jälkimmäisessä Leeds otti pisteen viime hetken 1-1-tasoituksella. 

Molempien joukkueiden valmistautumista tulevaan otteluun häiritsee Brasilian maajoukkuepelaajien puuttuminen. Brasilia ja Argentiina sekoilivat kuluneessa maajoukkueikkunassa perutussa keskinäisessä ottelussa, kun Argentiinan pelaajat olivat saapuneet Brasilian maaperälle luvatta. Valioliiga, Brasilia, FA ja FIFA yrittävät päästä vielä asiasta sopuun, mutta viimeisimpien tietojen mukaan laadittu koronaprotokolla kieltää Brasilian maajoukkuepelaajia osallistumasta tulevan viikonlopun otteluihin. Leedsistä tämä sääntö koskee Raphinhaa ja Liverpoolista maalivahti Alissonia sekä Fabinhoa

Edellä mainittujen pelaajien lisäksi Liverpool kärsii tulevana viikonloppuna Roberto Firminon poissaolosta. Liverpool on saavuttanut Valioliigan kolmessa ensimmäisessä ottelussa seitsemän pistettä. Joukkue aloitti kauden kahdella voitolla Norwichista ja Burnleystä, jonka jälkeen se pelasi ennen maajoukkuetaukoa kärkikamppailussa Chelseaa vastaan tasan 1-1. Kyseisestä ottelusta Liverpoolin olisi pitänyt ottaa kolme pistettä, sillä Chelsean Reece James otti punaisen kortin jo ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Liverpoolin pelaaminen yhden miehen ylivoimalla oli kuitenkin todella vaisua, mikä tuotti sille vain yhden sarjapisteen.

Liverpoolin tehokkain pelaaja alkukaudesta on ollut Mohamed Salah. Egyptin prinssi on tehnyt kolmeen pelaamaansa otteluun kaksi maalia ja saalistanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. 

Tulevasta ottelusta on ennakolta tulossa erittäin laadukas ja vauhdikas. Molemmat joukkueet tykkäävät ottaa riskejä hyökkäyspäässä samalla kyeten maalintekoon. Molempien joukkueiden poissaolot sekoittavat ottelua varmasti, mutta esimerkiksi Liverpoolin kokoonpanossa riittää laajuutta poissaolojen paikkaamiseen. Liverpool on ollut alkukaudesta vakuuttava ja sama lento todennäköisesti jatkuu myös Elland Roadilla sunnuntaina. 


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja