Jalkapallo

Serie A:ssa supersunnuntai

7.1.2021. Italian liigassa pelataan sunnuntaina täysi kierros. Ehkä. Maan pahentunut koronatilanne on perunut otteluja viime päivinä, joten sama rumba voi olla edessä myös viikonloppuna. Ennakolta maukkaimmat ottelut pelataan Roomassa ja Milanossa – lue lisää alta ja hyödynnä tarjous viikonlopun futisvetoihin!

1OO % talletusbonus uusille asiakkaille

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat talletuksesi tuplana 1OO euroon asti!

AS Roma–Juventus klo 19.30

Roma ja Juventus tarvitsevat sunnuntaina kipeästi pisteitä pysyäkseen mukana taistelussa neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta. Juventus on joukkueista ylempänä sarjataulukossa 20 ottelun jälkeen sijalla viisi 35 pisteellä. Roma on Jose Mourinhon alaisuudessa Juventusta kolme pistettä perässä sijalla seitsemän.

Molempien joukkueiden kausi on ollut tähän asti hyvin alavireinen, mutta varsinkin Juventuksen 11 pisteen ero sarjan kärkeen on katastrofaalinen asia.

Juventus on pelannut kuusi edellistä Serie A -otteluaan tappioitta neljällä voitolla ja kahdella tasapelillä. Tämän ajanjakson aikana Juventus on päästänyt omiin ainoastaan kaksi maalia. Roma taas on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelustaan kolme. Edellinen tappio tuli torstai-iltana AC Milanille luvuin 3-1. Juventus voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Torinossa Moise Keanin maalilla lukemin 1-0.

Inter–Lazio klo 21.45

Inter lähtee sunnuntain kierrokselle sarjan kärjestä yhden pisteen erolla toisena tulevaan AC Milaniin nähden. Lazio puolestaan on sarjassa kahdeksantena 14 pisteen päässä Interistä. Laziolla on matkaa maagiseen neljän parhaan joukkoon ennen tulevaa ottelua kuusi pistettä. 

Inter saapuu viikonloppuun seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana joukkue on päästänyt omiin ainoastaan kaksi maalia. Joukkueella on Serie A:ssa alla peräti kuuden ottelun mittainen nollapeliputki, sillä Napoli teki joukkueen verkkoon edelliset maalit 21.11.2021. Inter on noussut viime aikojen murhaavalla vireellään jälleen tämän kauden suurimmaksi mestarisuosikiksi Serie A:ssa. 

Lazio lähtee tulevaan otteluun suurena altavastaajana, mutta itseluottamusta joukkueelle tuo varmasti joukkueiden edellinen kohtaaminen Roomassa 16.10.2021. Silloin Lazio aiheutti Interille edellisen tappion Serie A:ssa lukemin 3-1.

Lazion pelaamisesta on tällä kaudella puuttunut tasaisuus, sillä joukkue on pelannut yhdeksän voitollisen ottelun lisäksi viisi tasapeliä sekä kuusi tappiollista ottelua.


Lisäjännitystä futisvetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja