Jalkapallo

Saksa–Tanska: nappaa 25 € ilmaisveto!

EM-kisojen neljännesvälierät potkaistaan käyntiin lauantaina. Illan kruunaa kisaisäntä Saksan ja Tanskan välinen kohtaaminen. Lyö vetoa ottelusta ja nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätysehtoja! 👇

  1. Avaa pelitili Nitrolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto otteluun Saksa–Tanska (minimikerroin 1.5O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 € ilmaisvedon ilman kierrätystä

Psst! Voit toistaa saman kuusi kertaa ja napata ilmaisvetoja peräti 15O eurolla!


🏆 Nitro jo testattu? Löydät muut Broidin betsitarjoukset täältä!

Saksalla on kaikkea paitsi yksi pelottava puolalainen ja siksi nahkahousut natisevat mollissa

Jalkapallon EM-kisat alkavat perjantaina. Kisojen ensimmäinen ottelu on jo erittäin mielenkiintoinen, kun yksi turnauksen mestarisuosikeista Saksa aloittaa taipaleensa Skotlantia vastaan.

Saksa on periaatteessa aika lailla täydellinen nippu, mutta joitain puutteita joukkueessa on. Nämä puutteet ovat kaiken lisäksi niin strategisilla paikoilla, että ne saattavat pudottaa Die Mannschaftin jo ennen sitä kaikista suurinta ottelua.

Saksan puolustus ja keskikenttä ovat periaattessa kunnossa, vaikka joitain pieniä kysymysmerkkejä sielläkin on. Osa on viime aikoina esimerkiksi epäillyt Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuerin iskukykyä.

Silti eiköhän suurin osa ottaisi ykkösvahdiksi mieluummin Neuerin kuin vaikkapa Englannin ykkösveskarin Jordan Pickfordin.

”En tunnistanut enää nykyajan jalkapalloa”

Saksalta löytyy hyökkäyspäästä periaattessa huippulaatua, sillä nuori Florian Wirtz saattaa olla jopa kisojen komeetta. Lisäksi Ilkay Gündogan ja Bayernin Jamal Musiala ovat huikeita pelaajia mihin tahansa joukkueeseen.

Ongelma on se, että tämän kolmikon yläpuolelta ei löydy sitä Miroslav Klosea. Muistathan vielä tuon jättimäisen hyökkääjän, joka sylki maaleja ja jota kosiskeltiin jossain vaiheessa myös Puolan maajoukkueeseen. Kun joukkueessa pelaa yksi Klosen kaltainen maalijyrä, siinä tuntee itsekin kasvavansa pari senttiä pituutta!

– Lopetin jalkapallon pelaamisen, kun en enää tunnistanut sitä. Tänä päivänä nuoret pelaajat ajattelevat muita asioita. Lapsena minä ajattelin vain treenaamista ja sitä että tulisin joksikin tässä lajissa, jota rakastan, Klose kertoi aikoinaan Wionin mukaan lopettamisen yhteydessä.

Kuka kasvaisi Klosen nahkahousuihin?

Klose on ollut pelikentiltä sivussa jo vuosia. Ei varmasti ole yksi eikä kaksi saksalaiskannattajaa, jotka kaipaavat tätä tornia takaisin ryhmän hyökkäykseen. Nyt tuossa Klosen tontilla nähdään Kai Havertz, joka on periaattessa loistavan monipuolinen pelaaja, mutta ei hän mikään takuuvarma maalitykki ole.

Havertz voi periaattessa pelata unelmakisat, mutta laatueroa on paljon, jos vertaa vaikka Englannin Harry Kaneen.

Jokainen saksalainen tietää, että jos ajaa autolla nahkahousut jalassa, niin silloin natina kuuluu. Natinaa saakin kuulua, mutta onko Havertz mies, joka viihtyy nahkahousut jalassa kuumassa autossa?

P.S. Saksan koutsi Julian Nagelsmann on vasta 36-vuotias. Valmentajana Nagelsmann on periaattessa lapsitähti, joka kyllä osaa virittää joukkueen oikealle taajuudelle! Eikä hän haistele pallejaan kesken matsin.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja