Jalkapallo

Milan–Juventus huipentaa Serie A:n sunnuntain

22.1.2022. Serie A:n 23. pelikierros huipentuu sunnuntai-iltana ennakolta huipputasaiseen AC Milanin ja Juventuksen väliseen kamppailuun. Juventuksen vire on ollut viime aikoina vahvasti voitollinen. Jatkuuko sama teema myös sunnuntain ottelussa? Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Juven voitolle!

Kaksikymppiä Juvelle tuo yli 16O euroa

  1. Avaa pelitili Conquestadorille
  2. Syötä bonuskoodi BROIDI ja talleta 2O euroa
  3. Saat kuusikymppiä pelirahaa
  4. Lyö koko summa Juven voitolle (6O x 2.75*)
  5. Jos Juventus voittaa, sinä voitat 165 euroa

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Milan – Juventus

AC Milanille tuleva ottelu on viikon toinen. Maanantaina milanolaisjoukkue koki shokkitappion kotonaan Spezialle lukemin 1-2. Milan johti ottelua vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta joukkueen ote herpaantui lopulta siinä määrin, että Spezia nousi voittoon ottelun lisäajan kuudennella peliminuutilla. Sarjataulukossa joukkue majailee 22 ottelun jälkeen toisena kahden pisteen päässä paikallisvastustaja Interistä. 

Milanin viimeisimmän ottelun tappiota edelsi kolme peräkkäistä voittoa, joista jokaisessa se teki vähintään kolme maalia vastustajan verkkoon. Stefano Piolin alaisuudessa joukkueen suurin vahvuus on nimenomaan hyökkäyspelaaminen ja Milan on tehnyt tällä kaudella sarjassa toiseksi eniten maaleja yli kahden maalin keskiarvolla per ottelu.

Joukkueen tehot ovat jakautuneet suhteellisen tasaisesti, sillä neljä pelaajaa on yltänyt tällä kaudella vähintään viiteen maaliin. Milanin sisäistä maalipörssiä johtaa ikinuori Zlatan Ibrahimovic kahdeksalla osumalla.  

Juventus on nostanut viime aikoina osakkeitaan huimasti katastrofaalisen alkukauden jälkeen. Joukkue on sarjassa 22 ottelun jälkeen viidentenä yhdeksän pisteen päässä kärjestä. Maagiseen neljän parhaan joukkoon Juventuksella on puolestaan matkaa enää yksi piste.

Joukkueen pelaamista tämän vuoden puolella ovat häirinneet sekä Italian Super Cup että Coppa Italia, mutta tästäkin huolimatta Juventus marssii sunnuntaihin kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa. Voitollisia näistä otteluista on ollut kuusi ja nollapelin joukkue on kyennyt pelaamaan peräti viisi kertaa.

Juventuksen identiteettiin kuuluukin menestyksen hakeminen vahvan puolustuspelaamisen kautta. Viimeiseen 15 otteluun joukkue on ollut tilastollisesti Serie A:n toiseksi paras puolustuspään joukkue 11 päästetyllä maalilla. Hyökkäyspäässä joukkueen kohdalla on taas ollut yllättävän hiljaista, sillä Juventus on tehnyt sarjan TOP-8 seuroista vähiten maaleja (34).

Juventuksen paras maalintekijä on ollut Paulo Dybala seitsemällä osumalla. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran 19. syyskuuta, jolloin Torinossa ottelu päättyi Ante Rebicin tasoitusmaalin jälkeen tasan 1-1.


Lisäjännitystä peleihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja