Jääkiekko

Pittsburgh suosikkina sunnuntain Prime Time -otteluun

23.1.2022. NHL:ssä pelataan sunnuntaina yksi Prime Time -ottelu, jota isännöi huippuvireinen Pittsburgh Penguins. Vieraaksi Pittsburghiin saapuu Winnipeg Jets, joka pyrkii pääsemään lähemmäs pudotuspelipaikkaa. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Penguinsin kotivoitolle!

Kaksikymppiä Pittsburghille tuo yli 11O euroa

  1. Avaa pelitili Conquestadorille
  2. Syötä bonuskoodi BROIDI ja talleta 2O euroa
  3. Saat kuusikymppiä pelirahaa
  4. Lyö koko summa Pingviinien voitolle (6O x 1.91*)
  5. Jos Pittsburgh voittaa, sinä voitat 115,2O euroa

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Pittsburgh-Winnipeg

Pittsburgh liitää kirjoitushetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja viimeisestä 16 ottelustaan joukkue on voittanut yhteensä peräti 14. Viimeiseen 25 otteluun Pittsburgh on ollut koko NHL:n toiseksi paras joukkue 39 pisteellään. Sarjataulukossa tämä voitollinen vire on nostanut joukkueen Metropolitan divisioonassa jo kolmanneksi vain kolmen pisteen päähän kärkipaikkaa pitävästä New York Rangersistä. 

Suurimmat syyt joukkueen nykyiseen liitoon ovat alkukauden ongelmien voittaminen sekä supertähtien paluu kaukaloon. Pittsburgh kärsi alkukaudesta todella paljon loukkaantumisista ja muista poissaoloista, mutta se pääsi tästä ajanjaksosta yli vahvempana ja Sidney Crosbyn sekä Evgeni Malkinin kaltaisten tähtien paluu on vain vankistanut joukkuetta. 

Pittsburghin ainoa suomalaispelaaja kokoonpanossa on tällä hetkellä 25-vuotias Kasperi Kapanen. Hyökkääjä pääsee parhaillaan nauttimaan pelaamisesta joukkueensa kakkoskentällisessä Malkinin rinnalla. 38 otteluun Kapanen on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 8+15=23.

Winnipeg Jets on 36 ottelun jälkeen Keskisessä divisioonassa viidentenä neljän pisteen päässä pudotuspelipaikoista. Kirjoitushetkellä joukkue on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua, joista molemmista tuloksena on ollut tappio kera yhden sarjapisteen. Kaiken kaikkiaan Winnipegillä on menossa Yhdysvaltojen puolella kahdeksan ottelun mittainen vieraspelikiertue, josta ottelu Pittsburghia vastaan tulee olemaan kahdeksas ja viimeinen. Tähän mennessä vieraspelikiertueen saldo on kuuden ottelun jälkeen kolme voittoa ja kolme tappiota.

Winnipeg pyrkii perustamaan pelaamisensa tiukkaan puolustamiseen, mikä onkin joukkueen selvä vahvuus maalivahti Connor Hellebuyckin johdolla. Joukkueen heikkous taas löytyy hyökkäyspäästä, sillä Winnipeg on tehnyt tällä kaudella auttamatta liian vähän maaleja. Kyle Connor johtaa upeasti hyökkäysosastoa, mutta tällä hetkellä hänen takanaan kalusto on aivan liian kapea taistellakseen sarjan kärkisijoista.

Winnipegin ainoa suomalaispelaaja on puolestaan Kristian Vesalainen. 22-vuotiaan hyökkääjän asema on seurassa vaikea ja pienellä vastuulla hänen lavastaan on syntynyt toistaiseksi 32 otteluun tehopisteet 2+1=3.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on ConquestadorLogo1.png

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja