Jalkapallo

Villarreal haastaa Juven Mestarien liigassa

21.2.2022. Mestarien liigan pudotuspelivaihe jatkuu jälleen monella upealla ottelulla. Tiistaina mielenkiinnon varastaa Villarrealin ja Juventuksen välinen kohtaaminen. Juventus on tällä hetkellä erittäin haavoittuvainen ja Villarreal omaa kotona ison mahdollisuuden voittoon. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous!


Ennakko: Villarreal – Juventus

Villarreal selvitti tiensä pudotuspeleihin F-lohkon kakkossijalta Manchester Unitedin jälkeen. Alkulohkovaiheessa Villarreal koki molemmat tappionsa Unitedille ja muista otteluista tuloksena oli kolme voittoa ja yksi tasapeli. Villarrealin maaliero oli alkulohkossa 12-9 ja joukkueen paras maalintekijä oli hollantilaislaituri Arnaut Danjuma neljällä osumalla. 

Juventus pelasi syksyllä erittäin vakuuttavan alkulohkovaiheen, sillä joukkue selvisi voittajana H-lohkosta ennen hallitsevaa mestaria Chelseaa. Juventus voitti alkulohkossa kuudesta ottelustaan viisi maalierolla 10-6. Ainoan tappion joukkue koki Chelsealle vierasottelussa. Juventuksen parhaat maalintekijät alkulohkovaiheesta Paulo Dybala ja Federico Chiesa ovat loukkaantumisen takia sivussa tiistain ottelusta.

Villarreal saapuu tiistain kotiotteluun mainiossa vireessä. Joukkue on pelannut La Ligassa viimeiset neljä ottelua tappioitta kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkueen voitot ovat tulleet vakuuttavalla maalierolla 9-1 ja tasatulos tuli Real Madridia vastaan lukemin 0-0. Villarreal on saanut tehojaan hyökkäyspelaamiseen ja puolustuspäässä on havaittavissa selvää vakautta vain yhdellä päästetyllä maalilla viimeiseen neljään otteluun. 25 ottelun jälkeen Villarreal on kotimaansa pääsarjassa kuudentena 39 pisteellä.

Juventus kärsii isoista loukkaantumisista tiistain ottelun alla. Hyökkäyspään tähtien Dybalan ja Chiesan poissaolojen lisäksi joukkueessa suurta huolta aiheuttaa puolustuspään lukuisat poissaolot. Juventukselta loukkaantuneena on kolme topparia Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci sekä Daniele Rugani. Todennäköisesti tiistaina Matthijs De Ligtin kanssa toisena topparina joutuu pelaamaan laitapakki Alex Sandro.

Juventus on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 16 viimeisintä otteluaan tappioitta. Kahden edellisen ottelun tulos on joukkueella ollut kuitenkin hyvin nihkeä 1-1 sekä Atalantaa että Torinoa vastaan. Serie A:ssa Juventus on 26 kierroksen jälkeen neljäntenä yhdeksän pisteen päässä kärjestä.

Villarrealilla on tiistain kotiottelussa elämänsä mahdollisuus horjuttaa useiden kysymysmerkkien ympäröimää Juventusta. Saako keltainen sukellusvene tehojaan irti tiukassa paikassa?


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja