Jääkiekko

Tappara hakee maanantaina jo kolmatta finaalivoittoaan

24.4.2022. Liigan tasaiset finaalit jatkuvat maanantaina Nokia Arenalla. Tapparalla on kahden niukan voiton jälkeen mahdollisuus jo kolmanteen kiinnitykseen kohti Kanada-maljaa. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Tapparalle tuo 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 2.OO*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 12O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tappara – TPS

Kahden ottelun jälkeen Tappara johtaa kevään finaaleja voitoin 2-0. Ottelut ovat kuitenkin olleet äärimmäisen tasaisia, sillä molemmat ovat ratkenneet vain yhden maalin erolla. Finaalisarja on tähän mennessä ollut kahden huippumaalivahdin välinen kaksintaistelu.

Ensimmäinen finaaliottelu Tampereella päättyi keskiviikkona Tapparan 2-1-voittoon varsinaisella peliajalla. Ottelussa kaikki kolme maalia tehtiin ylivoimalla ja voittomaalista vastasi kokenut Kristian Kuusela. Toinen finaaliottelu pelattiin lauantaina Turussa. Tappara johti ottelua pitkään Waltteri Merelän maalilla, mutta Juuso Pärssinen huudatti loppuunmyytyä Gatorade Centeriä ajassa 54.31. Ottelussa mentiin aina jatkoajalle saakka, jota pelattiin lopulta ainoastaan kaksi minuuttia ja 41 sekuntia ennen kuin Charles Bertrandin kääntö maalille meni sisään TPS-puolustaja Ruben Rafkinin luistimen kautta. 

Vähämaalisissa ja tasaisissa otteluissa Tappara on onnistunut maalinteossa neljä kertaa ja TPS kaksi kertaa. TPS ei ole toistaiseksi johtanut finaaleissa ottelua vielä kertaakaan. Esiin Tapparasta on noussut rosterin laajuus, sillä kaikki neljä maalintekijää ovat tehneet finaaleissa vasta ensimmäisen maalinsa pudotuspeleissä. Kuusela on ollut mukana molemmissa Tapparan voittomaaleissa tehopistein 1+1.

Finaalien supertähtiä ovat olleet maalivahdit. Andrei Karejev ja Christian Heljanko kuuluvat Liigassa eliittiin omalla pelipaikalla ja kaksikko on pystynyt vielä venymään entisestään finaaleissa. Heljanko on ottanut Tapparan maalilla virkaveljestään kaksi päänahkaa erittäin kovalla torjuntaprosentilla 95,60 %. Karejeviä ei voi TPS:n maalilla syyttää tappioista, sillä maalivahti otti toisessa finaalissa pari uskomatonta koppia lähes varmoista maalipaikoista. Hänen torjuntaprosenttinsa on finaaleissa 90,74 %.

Tappara on tällä hetkellä erittäin kovassa kunnossa, mistä paljon kertoo käynnissä oleva kuuden ottelun mittainen voittoputki. Maaliero on näissä otteluissa tamperelaisten hyväksi 23-9. Tappara on ottanut kaikki neljä edellistä voittoaan siten, että se on päästänyt omiin vain yhden maalin per ottelu.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja