Jalkapallo

Realin ja Man Cityn ilotulitus saa jatkoa keskiviikkona

3.5.2022. Real Madridin ja Manchester Cityn mieletön ottelupari ratkeaa keskiviikkona Santiago Bernabeulla. Ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin yhteensä seitsemän maalia. Kuinka monta maalia tarjoaa Madridin ilta? Lue ennakko alta ja nappaa jättikerroin Realin voitolle!


Ennakko: Real Madrid – Man City

Viikko sitten tämän välieräparin ensimmäinen osaottelu oli yksi jalkapallohistorian parhaimmista ja sykähdyttävimmistä otteluista. Manchester City hallitsi ottelua selvästi ja pystyi luomaan tukun loistavia maalipaikkoja madridilaisten puolustuksen sekoillessa. City kerkesi karata ensimmäisellä puoliajalla jo 2-0-johtoon, mutta Karim Benzema piti joukkueensa ottelussa mukana kahteen otteeseen. Ottelun toisella puoliajalla nähtiin yhteensä neljä maalia ja City otti kotonaan värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-3-voiton. Cityltä löytyi ottelussa neljä eri maalintekijää, kun taas Benzema vastasi kahdesta madridilaisten maaleista.

Real Madrid varmisti viikonloppuna La Ligan mestaruuden 4-0-voitolla Espanyolista. Madridilaiset ovat olleet tällä kaudella selvästi sen sarjan paras joukkue ja mestaruus irtosi tänä vuonna neljä ottelua ennen sarjan loppua. La Ligassa joukkue on voittanut kuusi ottelua peräkkäin, mutta Mestarien liigassa heillä on alla kaksi peräkkäistä tappiota. Real Madridin kohdalla suurin huolenaihe on puolustuspää, sillä City piti sitä ensimmäisessä ottelussa täysin pilkkanaan.

City puolestaan joutuu käymään omaa kamppailuaan Valioliigan mestaruudesta aina viimeisille kierroksille asti Liverpoolia vastaan. City venytti viikonloppuna oman voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi, kun Leeds jäi sen käsittelyssä pahasti jalkoihin maalein 4-0. City on hyökkäyssuuntaan käsittämättömässä vireessä, sillä näissä neljässä ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa keskimäärin neljä kertaa per ottelu. City on pelannut Valioliigassa viimeiset viisi ottelua hurjalla maalierolla 16-3.

Molemmat joukkueet lähtevät tulevaan osaotteluun ensimmäisen tapaan hyökkäyspään tehokkuus edellä. Toisen osaottelun maalikarkeloita tukee myös se, että molemmilla joukkueilla tulee olemaan puolustuspäästä pelaajia poissa. Real Madridilta pois on David Alaba ja Cityltä Kyle Walker sekä mahdollisesti Nathan Ake ja John Stones

Tätä spektaakkelia ei kannata missata mistään hinnasta!

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja