Jääkiekko

Liigassa mitellään Tampereen herruudesta

26.1.2023. Liigassa pelataan perjantaina neljän ottelun kierros. Illan odotetuin kohtaaminen käydään Tampereen Nokia Arenalla Tapparan ja Ilveksen kesken. Lue ennakko alta ja koukkaa huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.


Ennakko: Tappara – Ilves

Tamperelaisjoukkueet ovat tukevasti mukana Liigan kärkikamppailussa. Sarjataulukossa Tappara on Lukon jälkeen toisena 78 pisteellä. Ilves on puolestaan Tapparan perässä kolmantena 75 pisteellä. Piste-keskiarvon perusteella Tappara on kuitenkin sarjan paras joukkue 1,95 pisteen potilla per ottelu.

Tappara otti toisen peräkkäisen voittonsa tiistai-iltana Pelicansia vastaan. Vierasottelussa Tappara oli selvästi parempi maalein 5-0 ja Christian Heljanko pelasi joukkueen maalilla nollapelin 14 torjunnalla. CHL:n välierät mukaan lukien Tappara on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden. Joukkue on kotona kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana yhteismaalit ovat menneet Tapparalle lukemin 18-7.

Tapparan kultakypärä ja paluumuuttaja Jori Lehterä on Liigan pistepörssissä kolmantena tehopistein 8+31=39. Veli-Matti Savinainen on puolestaan joukkueen paras maalintekijä 16 osumalla.

Ilveksen seitsemän ottelun mittainen pisteputki katkesi viime viikon torstaina 1-0-tappioon KalPaa vastaan. Joukkue palasi voittojen tielle lauantaina 4-0-voitolla KooKoosta. Ilves on juuri nyt Liigan kovakuntoisin joukkue heti HIFK:n jälkeen. Tupsukorvat ovat päästäneet viimeisessä viidessä ottelussa omiin ainoastaan kolme maalia. Ilves-maalivahti Marek Langhamer on Liigan nollapelitilaston kärjessä yhdessä Lukon Artem Zagidulinin kanssa. Ilves on ollut tällä kaudella tehokas myös hyökkäyspäässä, sillä joukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja (122).

Ilveksen paras maalintekijä ja pistemies on ollut 24-vuotias Joona Ikonen. Ikonen on viimeistellyt tällä kaudella 39 otteluun tehopisteet 19+18=37.

Kauden kolmesta aikaisemmasta Tampereen paikalliskamppailusta Ilves on voittanut kaksi ja Tappara yhden. Ilves voitti kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista yhteismaalein 7-1, mutta joulukuussa Tappara onnistui ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa lukemin 5-3.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.Muita aiheeseen liittyviä juttuja