Viihde

Mies, näin pokaat naisen kuin naisen!

Moni kundi tuskailee saman mysteerin kanssa. Olet elementissäsi miespuolisten ystäviesi seurassa, mutta viehättävän naisen liittyessä pöytään itsevarmuutesi sulaa kuin Leijonat 2003 kotikisoissa. Ei hätää, tässä Broidin epäviralliset, kliseiset mutta ah niin toimivat niksit naisjahtiin!

Katso deittiäsi silmiin

Kato mua silmiin laulaa Reino Nordinkin, eikä todellakaan ole väärässä. Jos lirkuttelet naiselle ja katsot samalla hänen kenkiään, annat itsestäsi vain epävarman kuvan. Jos katsekontaktin säilyttäminen on alkujännityksen tai ujouden takia vaikeaa, voit katsoa naisen suuta, niin hän ei välttämättä huomaa eroa.

Muista kuitenkin, että silmät ovat sielun peili…

Mene suoraan asiaan

Jos haluat mennä mennä jatkamaan iltaa ihastuksesi luokse, sano se suoraan äläkä kiertele ja kaartele.
Haluatko suudella häntä loistavasti sujuneen illan päätteeksi? Tee se äläkä kysele. Poliisit kyselee…

Suuteleminen on tunneperäistä toimintaa ja luvan kysyminen vie vain hohdon latautuneesta hetkestänne.

Älä puhu heikkouksistasi

Kun kerrot itsestäsi, ole positiivinen. Keskity parhaisiin puoliisi ja asioihin, joita kohtaan olet intohimoinen. Anna itsestäsi kansikuvapoikaversio – negatiivisista asioista ja epävarmuuksista ehtii kertoa myöhemminkin.

Kerro siis naiselle elämästäsi niitä tähtihetkiä tai ylpeyden tunteita, joita voisit häpeilemättä katsoa myös lehden etusivulta.

Ota kehut vastaan

Jos nainen kehuu hymyäsi, ota kommentti iloisena vastaan ja kiitä häntä kohteliasuudesta. Mikäli kehuja saadessasi hämmennyt ja alat ladella syitä, miksi et ansaitse kehuja, annat itsestäsi epävarman kuvan.

Itsevarmat ihmiset osaavat ottaa kehut vastaan kiitollisena ilman, että he tekevät siitä numeroa.

Istu oikeassa paikassa

Viimeinen nostoni saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta on tärkeää miten istut naisen lähellä. Mikäli olet illallispöydässä, asettaudu 90 asteen kulmaan naiseen nähden. Jos hän istuu pöydän päässä, istu hänen vasemmalle puolelleen.

Daamit eivät pidä miehistä, jotka istuvat suoraan heitä vastapäätä, sillä se tuntuu tunkeilevalta. Itsevarma mies tajuaa, että seuralaiselle täytyy antaa mahdollisuus kääntyä hänen suuntaansa – itsevarma mies tietää myös, että näin tulee tapahtumaan. Puita uuniin!

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja