Jalkapallo

Valioliiga starttaa Man Cityn ja Burnleyn kohtaamisella

10.8.2023. Uusi odotettu Valioliigakausi alkaa perjantai-iltana Manchester Cityn vierasottelulla Burnleyä vastaan. Hallitseva mestari lähtee kohtaamiseen nousijajoukkuetta vastaan suurena suosikkina. Nappaa jättikerroin matsiin alta!

Euro Man Cityn voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Cityn voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos City voittaa, saat tavallisen voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 14. elokuuta.

Ennakko: Burnley – Man City

Englannin kulttiseura Burnley palaa tulevaksi kaudeksi Valioliigaan yhden Championshipissä vietetyn kauden jälkeen. Burnley voitti viime kaudella Championshipin hurjalla 101 pisteen potilla kymmenen pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen nähden. 

Burnley muistetaan Valioliigasta seurana, joka pelasi hyvin erilaista jalkapalloa muihin joukkueisiin nähden. Burnley pelasi riskitöntä jalkapalloa, jossa varsinkin hyökkäyspelaaminen perustui pitkälti pitkiin palloihin isokokoisille hyökkääjille.

Viime kaudella joukkueen identiteetti muuttui, kun päävalmentajaksi saapui Manchester Cityn entinen kapteeni Vincent Kompany. Kompanyn alaisuudessa Burnley pelaa kaunista jalkapalloa, jossa pallo liikkuu vinhasti pelaajalta toiselle.

Manchesterin sininen puoli hallitsi viime kaudella koko Eurooppaa. Pep Guardiolan tähtisikermä voitti viime kaudella Valioliigan, Mestarien liigan ja FA Cupin. Ylivoimainen nippu lähtee myös tulevaan kauteen suurimpana mestarisuosikkina.

Viime kaudella huippuiskuun päässyt Ilkay Gundogan siirtyi mestaruusjuhlien jälkeen FC Barcelonaan ja Riyad Mahrez suuntasi Saudi-Arabiaan. Mateo Kovacic on Cityn merkittävin hankinta, jonka lisäksi Josko Gvardiol vankistaa joukkueen puolustusta. Norjalainen monsteri Erling Haaland voitti viime kaudella Valioliigan maalipörssin 36 maalilla ja löi sarjan yhden kauden maaliennätyksen uusiksi.

Cityn mestaruuden tiellä voi olla ainoastaan motivaation puute menestyskauden jälkeen. Manchester City on voittanut viisi sarjan kuudesta edellisestä mestaruudesta.

City saapuu perjantain otteluun ärsytettynä, sillä joukkue hävisi viime sunnuntaina Community Shieldin finaalissa Arsenalille rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 2-1. Kyseisessä ottelussa Haaland jäi vielä maaleitta ja joukkueen esitys oli odotettua heikompi.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kertaalleen FA Cupin puolivälierissä. Kyseisessä Cityn kotiottelussa Burnley jäi pahasti jalkoihin maalein 6-0. Haaland iski silloin kolme maalia ja Julian Alvarez komppasi kahdella osumalla. Burnley on voittanut Cityn seurahistoriansa aikana vain kertaalleen vuonna 2015 molempien joukkueiden pelatessa Valioliigassa.

Broidi


Euro Man Cityn voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Cityn voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos City voittaa, saat tavallisen voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 14. elokuuta.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja