Jalkapallo

Chelsea ja Liverpool kohtaavat Valioliigan huippuottelussa

11.8.2023. Alkavan Valioliigakauden ensimmäinen huippuottelu pelataan heti sunnuntaina Chelsean ja Liverpoolin kesken. Molempien joukkueiden viime kausi oli pettymys ja ekasta ottelusta haetaan alkua paremmalle huomiselle.

Euro yli 1,5 maalille tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli 1,5 maalille normaalilla kertoimella
  4. Jos pelissä tulee 2 maalia tai enemmän, saat normaalin voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 14. elokuuta.

Ennakko: Chelsea – Liverpool

Aivan uskomattoman sekoilun jälkeen Chelseassa on edessä paremmat ajat. Viime kaudella seura käytti hankintoihin monta sataa miljoonaa ja sijoitus sarjassa oli nolo 12:s. Nyt joukkue lähtee kauteen uuden päävalmentajan Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

Pochettino muistetaan Tottenhamin päävalmentaja kausilta 2014-19 ja PSG:n ruorista kaudelta 2021-22. Argentiinalaisen tehtävä ei missään nimessä ole helppo, sillä pelkästään viime kauden aikana seurassa kävi kolme eri päävalmentajaa Thomas Tuchel, Graham Potter ja Frank Lampard.

Kokoonpanon perusteella Chelsean kuuluisi olla sarjan kärkeä, mutta viime kauden jälkeen tällaista on turha olettaa. Pochettinon tehtävä on tuoda seuaan vakautta ja antaa toivoa tulevasta. Uudistuneessa Chelseassa on paljon nuoria mielenkiintoisia pelaajia.

Liverpoolin viime kausi oli valtava pettymys. Joukkue jäi sarjassa viidenneksi todella heikon alkukauden johdosta. Keväällä Liverpoolin pelaaminen alkoi palautua tutulle tasolleen ja viimeisen 20 ottelun otannalla joukkue oli sarjan paras Cityn jälkeen.

Liverpoolin viime kauden suurin heikkous oli keskikenttäpelaajat, joista juostiin jatkuvasti ohi. Kesällä seura on lyönyt tälle pelipaikalle yli 100 miljoonaa Dominik Szoboszlaihin ja Alexis Mac Allisteriin. Heidän lisäksi lisää voi olla tulossa, sillä Fabinho ja Henderson matkasivat Lähi-Itään.

Päävalmentaja Jurgen Kloppin Liverpool tietää, mitä Cityn kaataminen vaatii, sillä he onnistuivat kyseisessä tehtävässä kaudella 2019-20. Mohamed Salah on edelleen yksi maailman parhaista pelaajista ja Trent Alexander-Arnoldista nähtiin keväällä uusi ulottuvuus. Liverpool palaa vahvempana takaisin kärkikamppailuun.

Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta jokainen on päättynyt tasatulokseen. Viime kaudella seurat pelasivat kahdesti Valioliigassa maalittoman tasapelin. Chelsea on voittanut Liverpoolin edellisen kerran maaliskuussa vuonna 2021 ja Liverpool puolestaan Chelsean syyskuussa vuonna 2020.

Broidi


Euro yli 1,5 maalille tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli 1,5 maalille normaalilla kertoimella
  4. Jos pelissä tulee 2 maalia tai enemmän, saat normaalin voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 14. elokuuta.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja