Kryptovaluutat

Otetaanko yhdestä pitkosta vetoa, että Ruotsi voittaa Leijonat?

23.5.2024. Broidi on pelimies, isänmaallinen mies, mutta ennen kaikkea opportunistinen mies. Suomeksi tämä meinaa sitä, että kun valueta on saatavilla, niin silloin allekirjoittaneen kukkaronnyöri revähtää auki kuin takareisi ikämiessarjoissa.

Drake on tekijämies omalla alallaan, mutta huomasin lisäksi, että kanadalainen räppäri tykkää laitella isoja betsejä. Rapakon takana betsit ovat lentäneet, kun on pelattu vaikkapa Super Bowl tai vastaava isompi tapahtuma.

Helmikuussa räppäri painoi lapulle 1,15 miljoonan dollarin betsin Kansas City Chiefsin puolesta. Betsihän napsui, ja se tiesi miehelle noin 2,3 miljoonan dollarin palautusta Staken pelitilille.

Näin aloitat pelit Stakella

  1. Avaa pelitili Stakelle
  2. Tee nopea talletus haluamallasi kryptovaluutalla
  3. Lyö vetoa jääkiekon MM-kisoista!

Leijonat, Drake ja pillastunut pitko

Yritän pysyä nuorekkaana, joten kuuntelen joskus räppiä ja laitan liian isoja betsejä. Elossa on vain silloin, kun vähän pelottaa. Se on mottoni! Tänä torstaina etsin pelkoa Prahasta vai mistä lie Ostravasta.

Leijonat kohtaa Tre Kronorin MM-kisojen puolivälierässä. Jukka Jalonen saattaa olla renesanssimies, mutta ei hänkään kaikkiin ihmeisiin kykene. Materiaaliero on huomattava länsinaapurin hyväksi, joten kyllähän tässä betsivarvas kolottaa Ruotsin puolesta.

Leijonien jengi on valitettavasti täynnä keskinkertaisuutta – köntsää, kakkia ja jötikkää.

Isänmaallisuus sikseen, kun on valueta tarjolla, sanoi jo Otto Wille Kuusinen joskus 1940-luvulla. Tai ei varmaan sanonut, mutta olisihan hän näin voinut sanoa. Jos et tiedä kuka tämä herra oli, ihan sama. Kestä vielä seuraavaan kappaleeseen.

Ruotsi voittaa varsinaisella peliajalla Suomen. Kerrointa 1,45. Tuohon mottipäinen kiinni! Stakella betsataan Bitcoineilla ja muilla kryptoilla. Yhden pitkon arvo on nyt noin 64 000 euroa.

Huimaako sinua tänä iltana?

Broidi


Näin aloitat pelit Stakella

  1. Avaa pelitili Stakelle
  2. Tee nopea talletus haluamallasi kryptovaluutalla
  3. Lyö vetoa jääkiekon MM-kisoista!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja