Jalkapallo

Arsenal vai Tottenham? Valitse suosikillesi huippukerroin 1O.OO

13.3.2021. Kauden toinen Pohjois-Lontoon paikalliskamppailu Arsenalin ja Tottenham Hotspurin välillä pelataan sunnuntaina klo 18.30. Molemmat joukkueet ovat hyvässä iskussa – kumpi juhlii sunnuntai-iltana Emiratesilla?

Kymppi Arsenalille tai Spursille tuo satasen

Broidi ja Unikrn tarjoavat otteluun korotetun kertoimen 1O.OO molemmille joukkueille. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille tästä linkistä
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Veikkaa Arsenalin tai Tottenhamin voittoa kympin panoksella
  4. Jos valitsemasi joukkue voittaa, sinä voitat 1OO euroa!

Kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen

Kotijoukkue Arsenal haki torstaina maukkaan vierasvoiton Pireuksesta. Olympiakos kaatui Tykkimiesten käsittelyssä maalein 3-1 Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa.

Vieraat eivät kuitenkaan saa etua pidemmästä palautumisajasta, sillä myös Spurs pelasi Eurooppa-liigaa torstaina. Dinamo Zagreb kaatui Lontoossa Harry Kanen kahdella kihauksella 2-0.

Arsenalin saldo viidestä viimeisestä Valioliigapelistä on kaksi tappiota, kaksi voittoa ja tasapeli. Voittonsa Mikel Artetan joukkue otti kärkikahinoissa mukana olevasta Leicesteristä ja keskikastin Leedsistä. Tappiot se koki puolestaan mestaruusjuhliin valmistuvalle Manchester Citylle ja keskikastin Aston Villalle. Viime viikonlopun ottelussaan Arsenal jäi pettymyksekseen 1-1-tasapeliin Burnleyn vieraana.

Jose Mourinhon Tottenham on sen sijaan napannut Valioliigassa viidestä viimeisestä kolme voittoa ja kaksi tappiota. On tosin hyvä huomata, että voitot tulivat Crystal Palacea, Fulhamia ja Burnleya vastaan. Joukkueet eivät lukeude Valioliigan parhaimmistoon. Tappiot Spurs koki hyvävireiselle West Hamille ja Manchester Citylle.

Kertoimien valossa otteluun lähdetään hyvin tasaisista asetelmista. Artikkelin kirjoitushetkellä Arsenal (2.45) on saanut pienen suosikin viitan, ehkäpä kotiedusta johtuen. Tottenhamin kerroin on noin 2.75.


Broidi on Euroopan futissarjojen aallonharjalla 24/7 – löydät kaikki futisartikkelit täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja