Jalkapallo

Ennakko: PSG – Manchester City 28.4.2021

Mestarien liigan välierät jatkuvat keskiviikkona äärimmäisen mielenkiintoisella kohtaamisella, kun Paris Saint-Germain isännöi Manchester Cityä. Englantilaiset lähtevät selvänä ennakkosuosikkina kahden laatujoukkueen vääntöön, mutta PSG:n tähdet voivat ratkaista pelin kuin pelin. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Lunasta jopa satasen ilmaisveto

Broidi ja Mr Green tarjoavat lisäjännitystä UCL-vetoihin. Näin nappaat jopa satasen ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Avaa pelitili Mr Greenille
  2. Lyö 2O-1OO euron veto Mestarien liigaan vähintään kertoimella 1.5O
  3. Saat vedon panosta vastaavan ilmaisvedon 1OO euroon asti. Ei kierrätystä!

Joko nyt, Manchester City?

PSG:n tietä välieriin ei voi kutsua helpoksi. Viime kesän finalisti on kaatanut tällä kaudella pudotuspeleissä jo Barcelonan sekä Bayern Münchenin – paljoa vaikeampaa polkua ei olisi voinut olla. Barca kaatui yhteismaalein 5-2 sekä Bayern vierasmaalien turvin 3-3. 

Pariisilaisten itseluottamus on kunnossa ja terveystilanne paras pitkään aikaan. Tästä huolimatta se lähtee selkeänä altavastaajana ottelupariin.

City on ollut käsittämättömän kovassa iskussa läpi kauden. Se on suorastaan dominoinut viheriöitä ja eikä pelaaminen ole ailahdellut, vaikka kokoonpanossa on ollut kierrätystä.

City voitti viikonloppuna yhden palkinnon lisää, kun Tottenham kaatui Liigacupin loppuottelussa. Valioliigan mestaruus voi niin ikään ratketa pian. Mestaruus olisi Citylle kolmas neljän vuoden sisään.

Ei olekaan yllätys, että Pep Guardiolan katse on erityisesti Mestarien liigassa. Cityn peräsimessä hän ei ole päässyt turnauksessa kuin korkeintaan puolivälieriin asti. Nyt joukkue on siis pidemmällä kuin kertaakaan Guardiolan aikana – nälkää on siis vielä valtavasti.

City pääseekin keskiviikon kamppailuun loistavista lähtökohdista. Joukkueen terveystilanne on erinomainen ja sarjassa mestaruuden ratkeaminen on vain ajan kysymys. 

PSG:n leirissä haasteita on vastaavasti riittänyt. Vaikka eurokentillä jälki on ollut Kylian Mbappen johdolla vahvaa, niin kotimaassa meno on ollut tahmeampaa. Valmentaja on jo vaihtunut kauden aikana, kun Mauricio Pochettino astui peräsimeen heti kuluvan vuoden alussa. 

PSG on voittanut pääsarjan mestaruuden seitsemän kertaa kahdeksan edellisen kauden aikana – yleensä vielä selvällä marginaalilla. Nyt tilanne on tiukempi. Jäljellä on neljä kierrosta ja Lille johtaa sarjaa pisteellä. PSG on toisena ja Monaco pisteen päässä pariisilaisista kolmantena. 

City on selvä ennakkosuosikki keskiviikkonakin, vaikka matsi pelataan Pariisissa. Kotiedun merkitys on pieni tyhjille katsomoille pelattaessa. 

PSG ei ole missään nimessä heikko nippu, kuten Barcan ja Bayernin tiputtaminen osoittavat. City on kuitenkin joka osa-alueella pari napsua ranskalaisia edellä, joten ennakkosuosikin viitta laskeutuu Guardiolan suojattien harteille. Erityisesti nyt, kun Valioliigassakin tilanne on niin hyvä, mutta euromenestystä ei ole vielä tullut. Nyt siihen on paras sauma Guardiolan aikana.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?


Green jo testattu? Katso kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja