Jalkapallon EM-kisat

Italia ja Espanja aloittavat välierät tiistaina

4.7.2021. Jalkapallon EM-kisoja on jäljellä enää kolme ottelua. Välierät käynnistetään tiistai-iltana kahden pallonhallinnasta pitävän joukkueen, Italian ja Espanjan, äärimmäisen jännittävällä kamppailulla. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa jopa satasen ilmaisveto

  1. Avaa pelitili LeoVegasille
  2. Lyö 15-1OO euron veto minimikertoimella 1.8O
  3. Saat vetosi panosta vastaavan ilmaisvedon 1OO euroon asti!
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LeoLeijona2.png

Kaikki voitot ovat nostettavissa ilman kierrätysehtoja.


Ennakko: Italia-Espanja

EM-kisoissa toistaiseksi voitosta voittoon kulkenut Italia selvisi välieriin voittamalla puolivälierissä Belgian lukemin 2-1. Italia teki molemmat maalinsa jo ensimmäisellä puoliajalla ja se onnistui puolustamaan johtoaan toisella puoliajalla upeasti loppuvihellykseen asti. Puolivälieräottelu toi mukanaan Italian leiriin sekä hyviä että huonoja uutisia. Giorgio Chiellini palasi joukkueen puolustukseen toppariksi Leonardo Bonuccin vierelle kahden ottelun huilin jälkeen ja oli yksi voiton suurimpia takuumiehiä. Italian joukkueesta vastaavasti putosi yksi erittäin iso palanen, kun maagiset kisat pelannut Leonardo Spinazzola loukkasi akillesjänteensä pahasti jättäen kentän ottelun lopussa. 

Espanja taas joutui tekemään täyden päivätyön puolivälierissä Sveitsiä vastaan. Espanja oli ottelussa jatkuvasti yhden askeleen edellä, mutta Sveitsi oli todella sinnikäs joukkue Espanjan samalla hukaten omia maalintekotilanteitaan. Varsinkin toisen puoliajan alussa kentälle tulleella Gerard Morenolla oli ottelussa paikkoja useampaankin maaliin. Espanja selvitti lopulta tiensä välieriin rangaistupotkukilpailun jälkeen lukemin 1-2. 

Tiistaisen ottelun ennakkoasetelmat ovat todella mielenkiintoiset, sillä molempien joukkueiden pelaaminen perustuu vahvaan pallonhallintaan. Näinpä Italia on todennäköisesti uuden tilanteen edessä, jossa vastustaja tulee pitämään sitä enemmän palloa. Ottelu on myös kahden loistavan maalivahdin Gianluigi Donnarumman sekä Unai Simonin välinen mittelö. Ottelun kulminaatiopiste tulee olemaan Espanjan viimeistelyn taso, josta olemme saaneet nähdä tässä turnauksessa kaksi eri puolta. Espanja on tehnyt turnauksessa Italiaa vastaan enemmän maaleja, mutta on toisaalta se on ollut heikompi viimeistelijä maalipaikkoihin nähden. 

Loistavasti valmennettu ja tiiviisti joukkueena puolustava Italia lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Espanja tulee ottamaan pallonhallinnan itselleen, mutta on todella mielenkiintoista nähdä kuinka paljon se sillä loppujen lopuksi pystyy tekemään tuhoa Italian raudanlujaa puolustusta vastaan.


Lisäjännitystä otteluun?


Leo-Leijona jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja