Jääkiekko

Tappara matkustaa tiistaina Müncheniin CHL:n välieriin

3.1.2022. Eurooppalaisessa jääkiekkosarjassa CHL:ssä aloitetaan tiistaina välierävaihe ja mukana on yhä yksi suomalaisjoukkue. Tappara aloittaa välierät vieraissa Saksassa, jossa vastaan asettuu EHC Red Bull München. Koukkaa lisäjännitystä otteluun alta!

Rahat takaisin jos Tappara ei voita

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa ja veikkaa Tapparan voittoa
  3. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 63,75 euroa*
  4. Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua (25 x 2,55 = 63,75).


Ennakko: Red Bull München – Tappara

CHL:ssä Münchenin ja Tapparan lisäksi välierävaiheeseen ovat edenneet ruotsalaisjoukkueet Rögle sekä Frölunda. Välierät ovat kaksiosaiset, joista paremmuus ratkaistaan otteluiden yhteismaalein. 

Saksalainen München jäi CHL:n alkulohkossa toiseksi Röglen jälkeen, mutta on pudotuspeleissä pudottanut jo kaksi kovaa joukkuetta, sveitsiläisen Fribourgin sekä Rauman Lukon. München on Saksan pääsarjassa DEL-liigassa tällä hetkellä neljäntenä, mutta joulukuu oli joukkueelle erittäin vaikea.

München on DEL-liigassa 15 viimeisimmän ottelun kuntopuntarissa sarjan toiseksi huonoin joukkue ja viimeisestä kahdeksasta ottelusta he ovat kyenneet voittamaan vain yhden. Tiistaihin tultaessa joukkueella on niskassaan viiden ottelun mittainen tappioputki. 

Münchenin suurin vahvuus on maalinteko ja hyökkäyspelaaminen, sillä joukkue sisältää todella paljon Saksan maajoukkuetason pelaajia. Toisaalta taas sen suurin ongelma on vuotava puolustuspää, sillä muun muassa DEL-liigassa München on pelannut tämän kauden 32 otteluaan päästäen keskimäärin 3,4 maalia omiin.

Tappara saapuu tiistain otteluun täysin päinvastaisessa vireessä vastustajaansa nähden. Tapparalla on tällä hetkellä meneillään Liigassa seitsemän ottelun mittainen voittoputki ja joukkueen edellinen tappio on jo kuukauden takaa. CHL:ssä Tappara voitti oman alkulohkonsa suvereenisti, jonka lisäksi pudotuspeleissä ovat kaatuneet toistaiseksi ruotsalainen Växjö sekä ranskalainen Rouen. 

Kotimaisessa Liigassa Tappara on noussut viime aikaisen vireensä ansiosta jo neljänneksi kuuden pisteen päässä kärjestä. Edellisen 15 ottelun otannalla Tapparalla on ollut Liigan toiseksi paras joukkue 34 pisteellä. Tappara on tehnyt Liigassa tällä kaudella kolmanneksi eniten maaleja, mikä näkyy pistepörssissä kolmella edustuspaikalla kymmenen parhaan joukosta.

Suomen maajoukkueeseen tänä talvena noussut Tappara-hyökkääjä Anton Levtchi johtaa Liigan pistepörssiä 32 ottelun jälkeen tehopistein 14+21=35. 

Tapparaa puoltaa tiistaina koko kauden mitassa vahvuutena toiminut vieraspelaaminen. Liigassa Tappara on ollut koko sarjan paras vierasjoukkue ja edellisen vierastappion joukkue onkin kokenut 29.10.2021.


Lisäjännitystä CHL-välieriin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja