Jääkiekko

Kärpät ja Pelicans kohtaavat torstain TV-ottelussa

19.1.2022. Liigassa torstain ainoa ottelu pelataan Oulussa, jossa Kärppien vieraaksi saapuu Lahden Pelicans. Molempien joukkueiden alkanut vuosi on ollut hyvin alavireinen. Kumman kurssi nousee torstain päätteeksi ylöspäin? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous!

Kaksikymppiä Kärpille tuo yli satasen

  1. Avaa pelitili Conquestadorille
  2. Syötä bonuskoodi BROIDI ja talleta 2O euroa
  3. Saat kuusikymppiä pelirahaa
  4. Lyö koko summa Kärppien voitolle (6O x 1.81*)
  5. Jos Kärpät voittaa, sinä voitat 1O8,6O euroa

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Kärpät – Pelicans

Kärpät aloitti syyskauden oikein mallikkaasti ja parhaimmillaan joukkue on käynyt sarjakärjessä kuluneen kauden aikana. Tällä hetkellä oululaiset ovat kuitenkin isoissa ongelmissa ja sarjan kärki on karannut jo 11 pisteen päähän. Kärppien ongelmat alkoivat joulukuussa ja viimeiseen 11 otteluun joukkue on voittanut ainoastaan kolme kertaa. Erityisen vaikeaa on ollut kotona, jossa viimeisestä seitsemästä ottelusta voitollisia on ollut vain yksi.

Oululaiset pelasivat viikon ensimmäisen ottelunsa maanantaina Nokia Arenalla Ilvestä vastaan. Kyseinen ottelu eteni maalittomassa tasatilanteessa aina kolmanteen erään asti, kunnes Ilves karkasi tehoilullaan selvään voittoon lukemin 4-0.

Ottelun jälkeen joukkueen sisällä kuohui, sillä Kärppien pukukopissa pidettiin tappion jälkeen pitkä kriisipalaveri ja päävalmentaja Lauri Mikkola jätti menemättä ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen. Kärpät on kirjoitushetkellä sarjataulukossa neljäntenä 64 pisteellä. 

Sarjassa kahdeksantena olevan Pelicansin tämän kauden tarinassa on hyvin paljon samaa Kärppien kanssa. Pelicans aloitti niin ikään ailahtelusta huolimatta syyskauden hyvin, joka kääntyi laskusuuntaan joulukuun aikana. Lahtelaiset ovat voittaneet edellisestä kahdeksasta ottelustaan vain yhden ja tämän vuoden puolella joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan maalierolla 4-13. Maalinteko on tällä hetkellä joukkueen suurin ongelma, josta kertoo kahdeksan tehtyä maalia viimeiseen viiteen otteluun.

Pelicans aloitti oman viikkonsa tiistaina kotona loistavassa vireessä liitävää Lukkoa vastaan. Lahtelaiset olivat ottelussa alusta asti alakynnessä ja Lukko haki kolme vieraspistettä loppulukemin 1-6. Lukkoa vastaan Pelicansin kokoonpanosta olivat sivussa kaksi tärkeää hyökkääjää kultakypärä Lukas Jasek sekä joukkueen kolmanneksi paras pistemies Iikka Kangasniemi.

Pelicans varasti kaikki otsikot tällä viikolla hankkimalla 18-vuotiaan Brad Lambertin itselleen loppukauden kattavalla sopimuksella. Huippulupaus pelasi syyskauden JYPissä ja Lukkoa vastaan pelatussa Pelicans-debyytissä hyökkääjä jäi vielä pisteittä. 

Tältä kaudella aiempien kohtaamisten voitot ovat näiden joukkueiden välillä tasan 1-1 molempien joukkueiden voitettua syksyllä omat kotiottelunsa. 


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja