Jääkiekko

Carolina suosikki sunnuntain Prime Time -ottelussa

26.2.2022. Edmonton Oilers pelaa viikonloppuna kaksi erittäin haastavaa Prime Time -kamppailua, sillä lauantain Florida-ottelun jälkeen joukkue kohtaa sunnuntaina Itäisen konferenssin kakkosen Carolina Hurricanesin. Lue ennakko Ylen TV-matsiin alta ja hyödynnä huipputarjous!

Kaksikymppiä Carolinalle tuo yli 7O euroa

  1. Avaa pelitili 2Obetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Veikkaa koko summalla Carolinan voittoa (4O x 1.81*)
  4. Jos Carolina voittaa, sinä voitat 72,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Carolina – Edmonton

Carolina Hurricanes on 50 ottelun jälkeen Idän konferenssissa toisena yhden pisteen päässä kärkipaikkaa pitävästä Florida Panthersista. Metropolitan divisioonaa joukkue puolestaan johtaa neljän pisteen erolla Pittsburgh Penguinsiin nähden. Carolina on kirjoitushetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkueen jalkoihin ovat Pittsburghin lisäksi jääneet Philadelphia Flyers sekä Nashville Predators. 

Carolinan suomalaiskaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen on ollut loistavassa vireessä viime aikoina. Loukkaantumisensa jälkeen hiljattain kaukaloon palannut Teräväinen on peräti kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa tehopistein 2+6. Carolinan paras pistemies tältä kaudelta Aho on puolestaan neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa tehopistein 1+4. Muista suomalaisista joukkueen kokoonpanossa pelaavat hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi sekä maalivahti Antti Raanta.

Edmonton Oilers on ollut tällä kaudella jatkuvasti otsikoissa milloin mistäkin syystä. Pistepörssiä johtavat Leon Draisaitl ja Connor McDavid pitävät omilla suorituksillaan joukkueen jatkuvasti esillä, jonka lisäksi Edmontonia kohtaan on kohuja ollut liikkeellä niin Mikko Koskisesta kuin Evander Kanestakin. Uusin kohu ja muutos joukkueen kohdalla nähtiin 10. helmikuuta kun joukkue erotti tehtävästään sekä päävalmentaja Dave Tippettin että GM Peter Chiarellin

Edmonton voitti uusimpien muutosten jälkeen kaikki viisi ensimmäistä otteluaan, mutta tällä viikolla tämä putki on jatkunut kahdella peräkkäisellä tappiolla. Ensin Minnesota Wild haki vieraista pisteet lukemin 3-7, jonka perään joukkue koki tappion Tampa Bay Lightningille lukemin 5-3. Edmonton on kaikesta hässäkästä huolimatta Tyynenmeren divisioonassa kiinni pudotuspelipaikassa sijalla neljä.

Edmontonissa maalivahti Koskisen lisäksi suomalaisista pelaa puolustaja Markus Niemeläinen. Porin Ässistä maailmalle ponnahtanut oman pään luuta on tehnyt NHL-debyyttinsä tällä kaudella ja NHL-otteluita hänellä on kirjoitushetkellä kasassa yhteensä 14. Jesse Puljujärvi on sivussa joukkueen hyökkäyksestä alavartalovamman takia.


Lisäjännitystä otteluun?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja