Jääkiekko

TPS finaaliin perjantai-iltana?

14.04.2022. Välierissä TPS:llä on mahdollisuus ratkaista finaalipaikka itselleen perjantaina Nokia Arenalla. Pystyykö Ilves nousemaan ahdingosta vai juhlitaanko turkulaisten riveissä jo toisena vuonna peräkkäin finaalipaikkaa? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous matsiin!

Kaksikymppiä Tepsille tuo yli 14O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa TPS:n voitolle (6O x 2.4O*)
  4. Jos TPS voittaa, sinä voitat 144 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Ilves – TPS

Ilves on perjantaina kauden tiukimmassa paikassaan, kun se pelaa veitsi kurkulla perjantaina välierien viidennen osaottelun TPS:ää vastaan. TPS otti keskiviikkona jo kolmannen voittonsa ja se pystyy pilaamaan tulevassa ottelussa tupsukorvien kevään uljaalla Nokia Areenalla.

Ilves aloitti välierät 3-2-voitolla kapteeni Eemeli Suomen kahdella ylivoimamaalilla. Ensimmäisen osaottelun jälkeen siirryttiin Turkuun, missä TPS nöyryytti Ilvestä tennislukemin 6-0. Kolmannessa ottelussa TPS otti Tampereelta arvokkaan vierasvoiton Mikael Pyyhtiän jatkoaikamaalilla lukemin 3-2. TPS:n kolmas voitto tuli edellisessä kohtaamisessa keskiviikkona, minkä turkulaiset voittivat kotonaan kolmannen erän maaleilla lukemin 3-0.

TPS pelaa tällä hetkellä hurmiossa erittäin vakuuttavaa jääkiekkoa, joka on riisunut Ilveksen täysin aseistaan. Turkulaiset hakivat pelaamistaan vielä ensimmäisessä välieräottelussa, mutta kolmessa edellisessä kamppailussa paremmasta joukkueesta ei ole ollut minkäänlaista epäilystä. TPS on tehnyt ottelusarjassa yhteensä 14 maalia, joista jokainen on syntynyt tasakentällisin. Tässä tilastossa on suuri ero Ilvekseen, sillä tamperelaiset ovat kyenneet tekemään viidestä maalistaan ainoastaan yhden tasakentällisin. Ilveksen mahdollisuudet ovat perjantaina kotikaukalossa ja suurilukuisessa yleisössä, sillä joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista Nokia Areenalla ovat päättyneet ainoastaan yhden maalin erolla.

TPS:ää tällä hetkellä kannattelee uskomaton ykkösketju. Joukkueen tehoketjusta jokainen pelaaja on playoffsien pistepörssissä viiden parhaan joukossa ja viiteen välieräotteluun he ovat tehneet yhteensä tehopisteet 8+10=18. Markus Nurmi johtaa pistepörssiä tehopistein 4+12=16. Ilvestä vastaan hän on iskenyt tehopisteet 2+5. Mikael Pyyhtiä on Joona Luodon kanssa maalipörssin kärjessä sekä pistepörssin neljäntenä tehopistein 7+5=12. Näistä tehopisteistä Ilvestä vastaan on syntynyt 5+2. Keskushyökkääjä Juuso Pärssinen on tehnyt playoffseissa tehopisteet 3+7=10, joista 1+3 on syntynyt Ilvestä vastaan.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja