Jääkiekko

Suomi pelaa torstaina Nokia Arenalla Sveitsiä vastaan

4.5.2022. Leijonien valmistautuminen kohti nurkan takana odottavia MM-kotikisoja jatkuu torstaina kotiottelulla Sveitsiä vastaan. Ottelu on osa viikonloppuna pelattavaa Ruotsin EHT-turnausta. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Suomen voitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo lähes 9O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 1.48*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 88,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Sveitsi

Tulevana viikonloppuna pelataan toinen EHT-turnaus peräkkäin juuri päättyneen Tshekin turnauksen päätteeksi. Kyseessä on Ruotsin EHT-turnaus, mutta poikkeuksellisesti Suomi saa pelata turnauksen ensimmäisen ottelunsa Nokia Arenalla Sveitsiä vastaan. Suomi oli päättyneessä EHT-turnauksessa lopulta kolmas Tshekin ja Ruotsin jälkeen kahdella voitolla sekä yhdellä tappiolla. Sveitsi on puolestaan nostettu tähän turnaukseen pois potkitun Venäjän tilalle.

Suomi saa tulevaan turnaukseen kolme vahvistusta NHL:stä. Leijoniin liittyvät loppuviikosta Arizona Coyotesin maalivahti Harri Säteri, Buffalo Sabresin puolustaja Henri Jokiharju sekä Vancouver Canucksin hyökkääjä Juho Lammikko. Lisäksi Montreal Canadiensin hyökkääjä Joel Armia tulee pelaamaan urallaan ensimmäistä kertaa maajoukkueessa, mutta hänen täytyy vielä läpäistä lääkärintarkastus ja osallistua seuran kauden päätöspalaveriin ennen joukkueeseen liittymistä.

Heidän lisäkseen Hannes Björninen palaa loukkaantumisen jälkeen joukkueeseen ja Liigan finaaleissa joukkueeseen liittyvät Markus Nurmi sekä Mikael Seppälä. Tappara-puolustaja Otto Leskinen on nimetty joukkueeseen, mutta hän on vielä Ruotsin turnauksesta poissa terveyssyistä.

Vappuna Leijonat hävisi Ruotsille maalein 2-0 ja tähän tappioon päättyi joukkueen huima 15 ottelun mittainen voittoputki. Suomi teki Tshekin turnauksessa kolmeen otteluun yhteensä kuusi maalia ja päästi viisi. Leijonien tehokkain pelaaja turnauksessa oli Jere Innala tehopistein 2+1. Suomi kohtasi Sveitsin edellisen kerran helmikuussa Pekingin olympialaisissa. Silloin puolivälierissä Suomi oli parempi maalein 5-1.

Sveitsi on olympialaisten jälkeen pelannut yhteensä kuusi maaottelua, joista se on voittanut viisi. Olympialaisissa joukkue selvisi kahdeksan parhaan joukkoon ja viime kevään MM-kisoissa joukkue nähtiin niin ikään kahdeksan parhaan joukossa. Sveitsi kasaa tuleviin MM-kisoihin kovaa joukkuetta, sillä jo kuusi NHL-pelaajaa on vahvistanut osallistumisensa. Joukkueessa tullaan NHL:stä näkemään hyökkääjät Timo Meier, Nico Hischier ja Pius Suter sekä puolustajat Jonas Siegenthaler, Dean Kukan ja Janis Moser.


Lisäjännitystä vetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja