Jääkiekko

Top 5: Patrik Laineen hienoimmat NHL-maalit

27.9.2022. Patrik Laine aloitti tänä syksynä maalinteon harjoitusottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Uuden kauden kynnyksellä otetaan katsaus Tesoman tykin uran viiteen upeimpaan NHL-osumaan!

1. Columbus-New Jersey, maaliskuu 2022

Laine viimeisteli uransa upeimman maalin viime maaliskuussa. Laine saa kiekon keskialueella ja lähtee sen kanssa haastamaan kolmea Devils-puolustajaa. Suomalainen ajaa kahden puolustajan välistä härskillä kärkikynällä ja viimeistelee varmasti. Huima maali on osoitus maalintekijän silkkisistä käsistä.

2. Columbus-Chicago, huhtikuu 2021

Tässä kauniissa osumassa Laine ottaa vauhtia aina oman maalinsa takaa. Laine pääsee kiekon kanssa huimaan vauhtiin ja hänen harhautuksensa jättää Chicago-puolustajat seisomaan kantapäillään hämmentyneenä. Maalipyssyn harhautus onnistuu täydellisesti ja hän kiertää kiekon täydellä vauhdilla ohi maalivahdin. Tässä maalissa on päättäväisyyttä. 


SUPERTARJOUS ILMAN KIERRÄTYSTÄ3. Winnipeg-Detroit, joulukuu 2019

Uran kolmanneksi hienoin maali vie meidät aikaan Winnipeg Jetsissä. Winnipeg on juuri tehnyt maalin ja aloitus otetaan keskiympyrästä. Aloituksen jälkeen Laine saa keskialueella kiekon istelleen ja purjehtii sen kanssa ohi vastaan tulevasta puolustajasta sekä maalivahdista. Laine saa tässä maalissa pelaamisen näyttämään erittäin helpolta.

4. Winnipeg-Chicago, tammikuu 2018

Vastustamattomasta lyöntilaukauksestaan tunnettu Laine väläytti rannelaukauksensa terävyyttä Winnipegin vierasottelussa Chicagoa vastaan. Laine saa kiekon keskialueella ja kulkee sen kanssa aina hyökkäysalueelle saakka. Hyökkäysalueelle päästyään nuorukainen ei aikaile, vaan lähettää vihaisen laserin vasempaan yläkulmaan. Taidetta.

5. Winnipeg-Detroit, marraskuu 2016

Laine säväytti NHL:ssä heti tulokaskaudellaan 2016-17. Tässä maalissa suomalainen näyttää käden ja silmän koordinaatiota parhaimmillaan. Vasemmalle laidalle tulevasta syötöstä Laine nostaa ensin kiekon vastustajan lavan yli ja ottaa sen tämän jälkeen ilmasta haltuun. Laineen viimeistely on varma ja kokonaisuus tässä maalissa on kertakaikkiaan upeaa katseltavaa (maali videolla ajassa 3:23).

Broidi


5O ILMAISKIERROSTA 1x KIERRÄTYKSELLÄMuita aiheeseen liittyviä juttuja