Jääkiekko

Nashville ja San Jose avaavat NHL-kauden Prahassa

5.10.2022. NHL-kausi käynnistetään viikonloppuna poikkeuksellisesti Tshekin pääkaupungista Prahasta. Vastakkain perjantaina pelattavassa avausottelussa ovat Nashville Predators ja San Jose Sharks. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Nashvillen voitolle!

Nashvillen voitolle jättikerroin 3O.OO

  1. Siirry Mobilebetille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Nashvillen voitolle (sis. jatkoajan)
  4. Jos Nashville voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: NHL Praha 7.–8.10.

NHL-kausi alkaa kahdella Nashvillen ja San Josen välisellä kamppailulla perjantaina ja lauantaina. Molemmat ottelut alkavat parhaaseen katseluaikaan klo 21. 

Nashville Predators lähtee Keskisessä divisioonassa kamppailemaan pudotuspelipaikasta. Viime keväänä joukkueen matka jäi lyhyeen mestaruuden voittanutta Coloradoa vastaan. Nashville on vahvistunut kesällä ja leveyttä on saatu sekä hyökkäykseen että puolustukseen. Merkittävimmät saapujat ovat Nino Niederreiter ja Ryan McDonagh. Nashville päätti harjoituskautensa neljään peräkkäiseen voittoon. Kenraalissa joukkue kaatoi sveitsiläisen SC Bernin maalein 4-3.

Nashville on yksi tulevan kauden mielenkiintoisimmista suomalaisjoukkueista. Seura luottaa maalivahtiosastolla kahteen suomalaiseen Juuse Sarokseen sekä Kevin Lankiseen. Saros kuuluu sarjan parhaimpiin maalivahteihin ja Chicagosta saapunut Lankinen on vakuuttanut harjoituskaudella. 64 tehopistettä viime kaudella iskenyt Mikael Granlund lähtee kauteen joukkueen ykkössentterinä ja omaa paikkaansa kovasta hyökkäyksestä hakee myös Eeli Tolvanen

San Josessa ollaan vietetty todella sekavia vuosia kevään 2019 jälkeen. Viime kaudella joukkue jäi Lännessä sijalle 12 ja matka pudotuspeleihin kasvoi 20 pisteeseen. Myös tulevasta kaudesta on tulossa erittäin vaikea. San Jose sai kuitenkin harjoituskaudella hyvän vireen päälle viidellä voitolla kuudesta viimeisestä ottelusta. Kenraalissa joukkue voitti saksalaisen Eisbären Berlinin maalein 3-1. 

Kesän aikana joukkueesta poistui pitkäaikainen liideri Brent Burns. San Josen ainoa suomalaispelaaja Kaapo Kähkönen taistelee ykkösmaalivahdin paikasta yhdessä James Reimerin kanssa. Pitkän kauden suurimmat valopilkut tulevat olemaan Tomas Hertl ja Timo Meier. Tämä kaksikko iski viime kaudella yhteensä 140 tehopistettä ja heidän yhteistyöstään ollaan saatu oivia näytteitä jo harjoituskauden aikana.

Viime kaudella joukkueiden kolmesta kohtaamisesta Nashville vei jokaisen. Voitoista kaksi tuli varsinaisen peliajan jälkeen yhteismaalein 11-1 ja viimeisin tuli jatkoajan jälkeen maalein 1-0. Edellisen kerran San Jose on kaatanut Nashvillen marraskuussa vuonna 2019.

Broidi


Nashvillen voitolle jättikerroin 3O.OO

  1. Siirry Mobilebetille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Nashvillen voitolle (sis. jatkoajan)
  4. Jos Nashville voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja