Jääkiekko

Philadelphia ja Dallas vastaavat sunnuntain herkkupalasta

11.11.2022. Philadelphia Flyers ja Dallas Stars kohtaavat sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan. Millaiseen iskuun pääsevät vierasjoukkueen useat suomalaistähdet? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25 € veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Philadelphia – Dallas

Philadelphia on ollut alkukaudella positiivinen yllätys. Uuden päävalmentajan John Tortorellan alaisuudessa Philadelphia on todella ikävä vastustaja kenelle tahansa. Joukkue on Metropolitan divisioonassa viidentenä 13 ottelun jälkeen. Philadelphia koki perjantain vastaisena yönä 5-2-tappion Columbukselle kahden peräkkäisen voiton jälkeen. Tappio oli joukkueelle neljäs viimeiseen kuuteen otteluun. Philadelphia on päästänyt tällä kaudella omiin 34 maalia, mikä on idässä toiseksi pienin lukema Bostonin jälkeen.

Carter Hart on kuulunut alkukauden parhaimpiin maalivahteihin. Aiemmilla kausilla pahasti hapuillut kanadalainen on torjunut tällä kaudella joukkueelle kuusi voittoa torjuntaprosentilla 94,1 %. Philadelphian sisäistä pistepörssiä johtaa Travis Konecny tehopistein 5+10=15. Rasmus Ristolaisen syksy on ollut vaikea. Puolustaja on pelannut tällä kaudella vain kuusi ottelua ja vastaan on tullut jo ensimmäiset katsomokomennukset.

Dallas kuuluu NHL:n parhaimpiin joukkueisiin. Dallas on Keskisessä divisioonassa 13 ottelun jälkeen toisena tasapistein kärkiseura Winnipegin kanssa. Dallasin kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi keskiviikon vastaisena yönä nimenomaan Winnipegiä vastaan. Tappio tuli vieraissa maalein 5-1. Dallas on tehnyt tällä kaudella 12 maalia Philadelphiaa enemmän ja se on päästänyt omiin lännessä toiseksi vähiten (32).

Dallasin kuumasta ykkösketjusta joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Jason Robertson tehopistein 9+10=19. Perässä tulevat ketjun muut lenkit Roope Hintz 5+12=17 ja Joe Pavelski 6+6=12. Miro Heiskanen on palannut joukkueen kokoonpanoon, mikä on menestyksen kannalta elintärkeä asia. Dallasin kokoonpanossa nähdään yhteensä viisi suomalaista, kun kentällä viilettävät myös Joel Kiviranta, Esa Lindell ja Jani Hakanpää

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti ja Dallas voitti nämä molemmat yhteismaalein 8-3. Dallas on voittanut keskinäisen ottelun neljä kertaa peräkkäin ja Philadelphian edellinen voitto onkin tammikuulta vuonna 2019.

Broidi


25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25 € veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja