Jääkiekko

NHL:ssä pelataan maanantaina viisi Prime Time -ottelua

15.1.2023. Yhdysvalloissa vietetään maanantaina kansallista vapaapäivää, joka on omistettu Martin Luther King Jr:n muistolle. Suomalaisille kyseinen vapaapäivä tarkoittaa peräti viittä NHL Prime Time -ottelua. Koukkaa lisäjännitystä illan kierrokselle alta!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto illan NHL-kierrokselle (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Boston-Philadelphia klo 20.00

NHL:n kärkiseura Boston on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi varsinaisella peliajalla. Viime viikolla joukkue koki tappion Seattlelle ja voitti Toronton maalein 4-3. Philadelphia on idässä sijalla 13. Joukkue on Metropolitan-divisioonassa seitsemäntenä kuuden pisten päässä playoffseista. Philadelphia on yksi sarjan kovakuntoisimmista joukkueista, sillä se on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän.

Buffalo-Florida 20.00

Buffalo ja Florida löytyvät Atlantin divisioonan sijoilta neljä ja viisi samalla pistemäärällä. Florida on pelannut joukkueista kolme ottelua enemmän. Buffalo katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa sunnuntain vastaisena yönä 5-3-voitolla Nashvillestä. Kauden suurin pettymys Florida on ottanut kuudesta edellisestä ottelusta neljä voittoa. Floridan mahdollisuudet playoffseihin ovat 35,4 %.

Colorado-Detroit 22.00

Colorado pelaa kotona isoista pisteistä Detroitia vastaan. Molemmat joukkueet ovat playoffsien ulkopuolella, sillä hallitseva mestari on lännessä vasta yhdeksäs ja Detroit on idässä sijalla 12. Colorado otti sunnuntain vastaisena yönä toisen voittonsa viimeiseen yhdeksään otteluun Kyseisessä 7-0-voitossa Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen iskivät yhteensä tehopisteet 4+1. Detroit on ottanut kaksi voittoa viimeiseen kuuteen otteluun.

San Jose-New Jersey 23.00

New Jersey kohtaa vierasottelussa San Josen. New Jersey on ollut NHL:n kolmanneksi paras joukkue 59 pisteellä 43 ottelusta. Joukkue lähtee maanantain otteluun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. San Jose on lännessä sijalla 13. Hailauma on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden Arizonaa vastaan. San Josen Erik Karlsson johtaa puolustajien pistepörssiä tehopistein 13+43=56.

Seattle-Tampa Bay 23.00

NHL-kauden suurin yllättäjä Seattle pelaa huimaa kautta, joka oikeuttaa lännessä sijaan neljä. Seattle lähtee tulevaan otteluun peräti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Joukkue voitti seitsemän ottelun mittaisella vieraskiertueellaan jokaisen ottelun varsinaisella peliajalla. Tampa Bay on idässä viidentenä. Joukkue saapuu tulevaan otteluun kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana ovat kaatuneet St. Louis, Vancouver ja Columbus.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto illan NHL-kierrokselle (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja