Jääkiekko

Dallas ja Tampa Bay kohtaavat lauantain huippuottelussa

10.2.2023. Lauantaina suomalaisille NHL-faneille tarjoillaan peräti seitsemän Prime Time -ottelua. Illan kruunaa Dallasin ja Tampa Bayn välinen huippuottelu. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä peleihin ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Tee 25 euron pikatalletus
  3. Lyö 25e veto Dallas-Tampa-matsiin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla ei ole kierrätysehtoja.


Ennakko: Dallas Stars – Tampa Bay Lightning

Dallas on kivunnut nykyvireessä Lännen parhaaksi joukkueeksi. Joukkue johtaa omaa konferenssia viiden pisteen erolla ja koko sarjan rankingista Dallas löytyy jaetulta kolmannelta sijalta. Lännessä Dallas on tehnyt toiseksi eniten maaleja Edmontonin jälkeen ja on päästänyt omiin toiseksi vähiten Coloradon jälkeen. 

Dallas on kirjoitushetkellä komeassa seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Pisteputken aikana joukkue on voittanut neljä ottelua ja kokenut kolme tappiota jatkoajan jälkeen. All Stars -tauon jälkeen Dallas on napannut kaksi peräkkäistä voittoa Minnesotasta ja Anaheimista yhteismaalein 7-3. Näihin otteluihin suomalaishyökkääjä Roope Hintz on iskenyt tehopisteet 2+1.

Dallasin kokoonpanossa pelaa parhaillaan neljä suomalaista. Hintz ja Miro Heiskanen ovat joukkueen tärkeimpiä pelaajia ykkösketjussa. Hintz on ollut Dallasin kauden toiseksi tehokkain pelaaja iskemällä 45 otteluun tehopisteet 22+27=49. Joukkueen puolustuksessa Esa Lindell ja Jani Hakanpää muodostavat todella luotettavan parin.

Tampa Bay on idässä viidentenä ja Atlantin divisioonassa kolmantena. Joukkue tulee jälleen marssimaan varmasti kevään pudotuspeleihin. Tampa Bay on palannut All Stars -tauolta alavireisenä. Joukkue on nimittäin kokenut kaksi peräkkäistä tappiota San Joselle ja Floridalle yhteismaalein 4-11. Edellistä ottelua San Josea vastaan joukkue johti jo maalein 3-1, mutta onnistui pupeltamaan voiton hailaumalle lukemin 3-4. 

Tampa Bayn erittäin taitava Nikita Kucherov on NHL:n pistepörssissä kolmantena Edmontonin hurjapäiden jälkeen. Kucherov on nakuttanut 50 otteluun tehopisteet 20+55=75 ja hän on runkosarjan osalta huimassa 123 tehopisteen tahdissa.

Lauantain kohtaaminen on joukkueille kauden toinen. Marraskuussa Tampa Bay oli joukkueista parempi jatkoajan jälkeen maalein 5-4. Joukkueiden kolme viimeisintä kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoon.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Tee 25 euron pikatalletus
  3. Lyö 25e veto Dallas-Tampa-matsiin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla ei ole kierrätysehtoja.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja