Jääkiekko

Pittsburgh ja Boston kohtaavat lauantai-iltana

1.4.2023. Lue ennakko alta ja veikkaa illan ottelun lopputulos – arvomme oikein vastanneiden kesken 150$ lahjakortin viralliseen NHL-kauppaan!

Tulos: 3-4
Oikeita vastauksia: 5
Voittaja: Jari K.


Kampanjan säännöt ja ehdot

  • Lahjakortin tarjoaa Broidi.com. NHL Shop ei ole osallisena kisassa.
  • Kampanja on käynnissä 1.4.2023 klo 22.00 asti.
  • Kampanjan osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
  • Osallistumalla kisaan hyväksyt markkinointiviestit ja sallit Broidi.comin edustaman tahon lähettää sinulle tietoa tarjouksista.
  • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Voittaja ilmoitetaan myös tällä sivulla.
  • Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Tietosuojaselosteesta voit lukea täältä.

Ennakko: Pittsburgh – Boston

Boston komeilee edelleen NHL:n piikkipaikalla. Joukkue on kerännyt tämän kauden NHL:ssä 74 otteluun huimat 119 pistettä. Boston on varmistanut idässä oman pudotuspelipaikkansa sekä Atlantin divisioonan voiton. Pittsburghilla pudotuspelit eivät ole aivan yhtä saletissa. Pingviinit ovat idässä kahdeksantena kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Pittsburghin prosentuaalinen mahdollisuus pudotuspeleihin on kirjoitushetkellä 66,8 %.

Pittsburgh on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kaksi. Joukkue aloitti kuluvan viikon vieraissa 7-4-tappiolla Detroitille. Pittsburgh vuotaa tällä hetkellä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viimeisen kymmenen ottelun aikana joukkue on itse kyennyt tekemään 30 maalia ja päästänyt omiin 36. 

Mikael Granlund on tällä hetkellä Pittsburghin ainoa suomalaispelaaja. Hyökkääjä pelasi edellisen ottelun joukkueen kakkosketjussa Jevgeni Malkinin rinnalla. Granlund on tehnyt uudessa joukkueessaan 13 otteluun tehopisteet 1+2=3.

Bostonin seitsemän ottelun mittainen voittoputki katkesi keskiviikon vastaisena yönä Nashvillea vastaan. Kyseisessä ottelussa Boston voitti maalia kohden suuntautuneet laukaukset lukemin 36-23, mutta Nashvillen suomalaismaalivahti Juuse Saros toi torjunnoillaan joukkueelleen voiton maalein 2-1. Bostonilla on vieraissa menossa neljän ottelun mittainen voittoputki.

Bostonin David Pastrnak lähestyy tehopisteissä maagista sadan pisteen rajaa. Hyökkääjä on NHL:n pistepörssissä neljäntenä ja hän rikkoi viime viikonloppuna 50 maalin rajan. Pastrnak on kerännyt tällä kaudella 74 otteluun tehopisteet 52+46=98. 

Pittsburgh ja Boston ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aikaisemmin. Boston on voittanut keskinäisistä molemmat yhteismaalein 8-6. Marraskuussa joukkue voitti vieraissa maalein 6-5 jatkoajan jälkeen ja tammikuussa talviklassikossa lukemin 2-1. Boston on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä väännöstä kolme.

Broidi

PARHAAT TARJOUKSET

100 ilmaiskierrosta
Ei kierrätysehtoja

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!


Rating: 5 out of 5.

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja