Jalkapallon EM-kisat

D-lohkon voittaja ratkeaa tiistai-iltana

21.6.2021. EM-kisojen D-lohko saatetaan päätökseen tiistai-iltana Tsekin ja Englannin välisessä ottelussa. Panoksena on lohkon voitto, mutta haluaako sitä lopulta kumpikaan kyseisistä joukkueista? Lue Broidin ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä EM-kisoihin!


Ennakko: Tsekki-Englanti

Tsekki on pelannut upeat kisat tähän mennessä. Turnauksen suurin sensaatio on ollut joukkueen hyökkääjä Patrik Schick, joka johtaa kirjoitushetkellä kisojen maalipörssiä kolmella maalilla. Tsekki aloitti kisat 0-2 voitolla Skotlannista ja perjantaina se pelasi 1-1 tasapelin Kroatian kanssa. Schickin lisäksi joukkueen kokeneet ja meritoituneet Vladimir Darida, Tomas Soucek, Vladimir Coufal ja Tomas Vaclik ovat olleet huippukunnossa tuomassa menestystä joukkueelleen. 

Paljon hypetetty Englanti lähtee viimeiselle kierrokselle tasapisteissä Tsekin kanssa. Englannin otteluissa ollaan toistaiseksi nähty vain yksi maali kun Englanti voitti Kroatian ensimmäisellä kierroksella 1-0. Perjantai-iltana se pelasi vaisun 0-0 tasapelin Skotlannin kanssa. Hyökkäysvoimastaan kehuttu joukkue on ollut tähän mennessä kaikkea muuta kuin hyökkäyspelaamisen mallioppilas. Joukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on tehnyt toistaiseksi kokeiluja laitapuolustajien osaltolle, mutta hyökkäysosasto kaipaisi myös herätystä ja ottelu Tsekkiä vastaan tulee olemaan tähän oiva mahdollisuus. Esimerkiksi Jadon Sancho on jäänyt tähän mennessä ilman peliaikaa ja Marcus Rashford sekä Jack Grealish ovat pelanneet yhteensä noin tunnin verran. Herätystä joukkueessa tarvitsee aivan yössä vaeltava Valioliigan maalipörssin voittaja Harry Kane sekä Southgaten luottopelaaja Raheem Sterling

Miten joukkueet tulevat lähestymään ottelua? D-lohkon voittaja tulee kohtaamaan F-lohkon kakkosen, joka tulee suurella todennäköisyydellä olemaan joko Ranska, Portugali tai Saksa. On sanomattakin selvää, että näitä maita tulee tässä turnauksessa välttää loppuun asti. D-lohkon kakkonen taas tulee kohtaamaan E-lohkon kakkosen, joka tulee näillä näkymin olemaan joko Ruotsi, Slovakia, Espanja tai Puola. Tämä reitti taas kuulostaa varmasti useimpien korvaan paremmalta vaihtoehdolta. Ottelusta voi tulla toisinto viimeisimpien MM-kisojen viimeisestä lohko-ottelusta, jossa sekä Belgia että Englanti pelasivat “kakkosmiehistöllä” voittoa vältellen. Toki kun huippu-urheilusta on kyse niin toivoo, ettei näin tehdä, mutta totta kai kaikki keinot on otettava hupulla käyttöön menestyksen eteen.


Katso tarjoukset vedonlyöntiin

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja